hirdetés
2024. április. 20., szombat - Tivadar.
hirdetés

Lélekfürdőt indít a Kenézy Gyula Egyetemi Kórház

A Lélekfürdő kéthetes rekreációs, terápiás feltöltődési lehetőséget nyújt a gyógyfürdőben, ami egyedülálló Magyarországon, közli a dehir.hu.

A mentális egészség legalább olyan fontos, mint a fizikai. A Kenézy Gyula Egyetemi Kórház szeptemberben induló programja a kettő harmóniáját igyekszik megteremteni. A „Lélekfürdő”egy kéthetes rekreációs, terápiás feltöltődési lehetőséget nyújt a gyógyfürdőben, ami egyedülálló Magyarországon, Debrecenben indul el először. Elsősorban azoknak ajánlják, aki feltöltődésre vágynak.

Mindenkinek ajánljuk, aki úgy érzi, hogy picit megfáradt.  Türelmetlenebb, harmóniát nem talál a kapcsolataiban, fáradékony,  élete valamilyen tekintetben krízisbe jutott – mondta dr. Móré Csaba, a Kenézy Gyula Egyetemi Kórház Felnőtt Pszichiátriai Osztályának osztályvezető főorvosa.

Délelőttönként többek között pszichiáterek, pszichológusok, mentálhigiénés szakemberek, teológusok, gyógytornászok segítenek a testi és lelki egészség fejlesztésében, délutánonként pedig a gyógyvíz adta lehetőségeket használhatják ki a résztvevők.

(forrás: Dehir.hu)
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés