hirdetés
hirdetés
2024. április. 25., csütörtök - Márk.
hirdetés

Keresse a Richtert a BNV-n!

A nemrégiben megalakult Hungarikum Szövetség célja, hogy a kiemelt magyar értékeket továbbfejlessze, népszerűsítse és elősegítse a piacra jutásukat. A szövetség első megjelenésének helyszínéül a nagy múltra visszatekintő BNV-t választotta, amely már szintén hungarikumnak tekinthető.

A BNV Hungarikum Szigetén már biztosan ott lesznek a Hungarikum Szövetség alapító tagjai, így a Budapesti Operettszínház, a Béres Gyógyszergyár, a Tokaji bor, a Herendi Porcelánmanufaktúra, a Herz Szalámigyár, a Pick Szeged, a Magyar Kodály Társaság, a Mathiász-örökség, a Neumann János Társaság, a Pető Intézet, a Puskás Örökség, a Törley Pezsgőpincészet, a Zsolnay Porcelánmanufaktúra és a Zwack Unicum.

A Richter Gedeon Nyrt. a gyógyítás, a betegségmegelőzés és az egészségfejlesztés céljából kutatja, fejleszti gyógyszereit. Ezek a vényköteles gyógyszerek és a vény nélkül kapható gyógyszerkészítmények (Kalmopyrin, Panangin, Curiosa gél), valamint a társaság, az egészségmegőrzéshez kapcsolt szolgáltatásai (pl. Egészségváros) is a magyarsággal azonosíthatók és hungarikumnak tekinthetők. Ezért a BNV-n ön lehetőséget és alkalmat talál arra, hogy személyesen is találkozzon a Richter képviselőivel.

Kérjük, keresse fel a Richter Gedeon Nyrt. kiállítását a BNV-n!
115. Budapesti Nemzetközi Vásár
2011. október 19–23.

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés