hirdetés
2024. április. 24., szerda - György.
hirdetés

Chatbot

Mentő Tudor, az OMSZ sosem pihenő robotasszisztense

Az Országos Mentőszolgálat honlapján és az ÉletMentő applikációján keresztül már elérhető Mentő Tudor, az éjjel-nappal válaszokat adó chatbotasszisztens.

A Talk-A-Bot csapatának aktuális kedvence az OMSZ számára fejlesztett robot, mely olyan érzékeny témákban ad válaszokat az érdeklődőknek, mint az áramütéskori teendők, a stroke, az ájulás vagy az epilepszia, továbbá segít a gyermekekkel kapcsolatos egészségügyi teendőkben is, mint a lázmérőhasználat, a félrenyelés, vagy a fejsérülés kezelésének ismeretei.

Mentő Tudor emellett természetesen rendelkezik az ÉletMentő applikáció használatára vonatkozó útmutatóval is.

Az ügy fontossága miatt kiemelten kezeltük az Országos Mentőszolgálat chatbotját, hiszen a leggyakoribb életmentéssel és elsősegéllyel kapcsolatos témákban kellett úgy megalkotnunk Tudort, hogy az érdeklődők a leggyorsabban kapjanak választ az őket érintő kérdésekben, feltételezve akár azt is, hogy krízisszituációban merülnek fel ezek a kérdések. Hiszünk abban, hogy hasonló éjjel-nappali robotasszisztens hamarosan valamennyi országos közfeladatot ellátó intézménytől elérhető lesz a közeljövőben, mondta Deliága Ákos, a Talk-A-Bot ügyvezető igazgatója.

Az ÉletMentő Appról bővebb információkat ezen a linken lehet megtudni.

(forrás: HRPWR, mentok.hu)
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!