hirdetés
2024. augusztus. 14., szerda - Marcell.
hirdetés

Intelligens gyűrű a Samsungtól

Az adatok és információk a Samsung Health alkalmazásba kerülnek, így azok egy egységes felületen, előfizetés nélkül, zökkenőmentesen hozzáférhetők, írja az sg.hu.

Tömege 2,3 és 3 gramm között van, természetesen vízálló, és titánborításának köszönhetően a felhasználók szinte bárhol és bármikor, gond nélkül hordhatják a gyűrűt.

Az adatok és információk a Samsung Health alkalmazásba kerülnek, így azok egy egységes felületen, előfizetés nélkül, zökkenőmentesen hozzáférhetők. A Galaxy Ring a legpasszívabb egészségkövetéssel kezdi: az alvással. A készülék különböző mérőszámok, köztük a mozgás, a pulzusszám és a légzésszám alapján kínál fel egy alvási "pontszámot". Nőknél menstruációs cikluskövetést is végez a viselő bőrhőmérséklete alapján alvás közben. A termék kis mérete miatt sokkal kevésbé zavaró alvótárs, mint egy nagyobb okosóra. Természetesen itt is van némi Galaxy AI behatás, amely az alvás, az aktivitás, az alvási pulzusszám, valamint az alvási pulzusszám-variabilitás mérőszámokat vonja össze, hogy megmutassa az energiaszintünket.

A felhasználók a Pulzusriasztás (Heart Rate Alert) segítségével tájékozódhatnak szívük egészségéről. A funkció azonnali értesítést küld a Samsung Health alkalmazáson keresztül, ha szokatlanul magas vagy alacsony pulzusszámot észlel. A Pulzusszámfigyelő (Live Heart Rate Check) olyan további információkat árul el a szívritmusról, mint a szívdobbanások száma percenként, a kezdési idő vagy az időtartam. Felismeri ha sétálunk vagy futunk, és hosszas tétlenség esetén figyelmeztet, hogy mozognunk kellene.

A teljes információ

(forrás: sg.hu)

cimkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!