hirdetés
2024. április. 19., péntek - Emma.

2019. október 7-9.

II. HUNGAROMED Egészségügyi és Orvostechnológiai Kiállítás és Konferencia a Hungexpón

Október elején ismét találkozik a szakma! Magyarország egyetlen átfogó egészségügyi szakkiállítását második alkalommal rendezik meg a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban.

A jelentős technológiai potenciállal bíró egészségügyi technológiai ipar helye és szerepe a 700 milliárd forintos Egészséges Budapest Programot érintő fejlesztésekben, a digitális transzformációban és a népegészségügyi mozgósításban megkérdőjelezhetetlen. Így az idei rendezvény az egészségügyi technológiai ipar mellett az alábbi három nagy tématerületre fókuszál:

  • Kórházépítészet és Kórházfejlesztés
  • Digitális Egészségügyi megoldások
  • Népegészségügyi mozgósítás

 A kiállítók jelentkezése folyamatos, a rendezvényhez május 31-ig kedvezményesen lehet csatlakozni!

Jelentkezés és részletes információk: www.hungaromed.hu weboldalon, vagy a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen.

 

A rendezvényen három napon keresztül mutathatják be a cégek innovatív termékeiket, az orvostechnikai és gyógyászati segédeszközöktől kezdve az informatikai fejlesztéseken, kórháztechnikán, ápolási eszközökön át a gyógyszerellátást és a betegek otthonápolását segítő eszközökig. 

 

TERVEZETT PROGRAMOK

  • Medicina Konferencia – a szakma meghatározó döntéshozóival
  • Kreditpontos Szakmai Továbbképzések – Semmelweis Kreditmaraton
  • Egészségügyi Innovációs Verseny
  • Okos kórház bemutató
  • Mesterséges Intelligenciával egy jobb egészségügyért – élő bemutató
  • Nemzetközi kórházépítészet és kórházdesign kiállítás
  • Három napos digitális egészségügyi továbbképzés és workshop

 

SZÉLESKÖRŰ SZAKMAI TÁMOGATOTTSÁG

A rendezvénykiemelt szakmai partnere a fennállásának 250. jubileumi évfordulóját ünneplő Semmelweis Egyetem mellett a Semmelweis Egyetem Egészségügyi

Mene­dzserképző Központ és a Magyar Egészség­ügyi Menedzsment Társaság. Velük és számos további szakmai partnerrel közösen alakították ki a szervezők a 2019-es rendezvény tematikáját, kiemelt tématerületeit és a konferencia programokat.

CSATLAKOZZON A RENDEZVÉNYHEZ!

A HUNGAROMED remek helyszín mind a gyártók, forgalmazók, megrendelők, valamint az eszközöket használó orvosok, gyógyszerészek egészségügyi szakdolgozók találkozására.

Vegyen részt a kiállításon és a hozzá kapcsolódó konferenciákon, találkozzon az egészségipar döntéshozóival, mutassa be innovatív megoldásait a szakmának és a lehetséges megrendelőknek!

Kedvezményes kiállítói jelentkezési határidő: 2019. május 31.

Jelentkezés és bővebb információ a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen.

www.hungaromed.hu

cimkék

hirdetés

Könyveink