hirdetés
2024. július. 03., szerda - Kornél, Soma.
hirdetés

Gyógyító zongora

Rendkívüli kedvezményekkel kínálnak bérletvásárlási lehetőséget a 10. jubileumi "MVM Koncertek - A Zongora"- sorozatra.

2012/2013-ban 10. alkalommal rendezik meg az "MVM Koncertek - A Zongora" elnevezésű sorozatot. A jubileum alkalmából 6 koncert lesz a Művészetek Palotájában, 5 koncert a Festetics Palotában és 4 koncert a Bartók Emlékházban.

A Művészetek Palotájában ismét világhírű művészek lesznek a vendégeink, újra hallhatják Jevgenyij Kiszin, Grigorij Szokolov játékát, valamint a kiváló magyar művészeket, Ránki Dezsőt és Bogányi Gergelyt. Először játszik a sorozaton Jevgenyij Koroljov és David Fray.

A szervezők régi álma válik valóra a Festetics Palotában megvalósuló koncertekkel; rangos, világhírű művészek vállalták el a fellépést ebben a csodálatos szépségű teremben is. A művészek és a közönség zárt egységet alkotnak, ami egészen különleges zenei élményt nyújt a hangversenyek hallgatóinak: Vásáry Tamás, Jandó Jenő, Várjon Dénes, Farkas Gábor és a már szintén jelentős nemzetközi sikereket elérő Igor Levit a főszereplői az esteknek.

A Bartók Emlékházban fiatal tehetségek kapnak koncertlehetőséget: az elmúlt évek Junior Prima díjasai adnak szólóesteket: ifj. Balázs János, Borbély László, Lajkó István és Fülei Balázs.

Véglegesítették a 2012/2013-as évad valamennyi további koncertjét is. Újra megrendezik "A Hegedű" sorozatot, folytatják a "Hangszerek Világa" koncerteket gyerekek számára, és lesz újra Gödöllői Nemzetközi Hárfafesztivál. Újdonság lesz 2013-ban világsztárok közreműködésével a Budapesti Kamarakoncertek megrendezése, az egyik napon a "Kamarazene Éjszakája" kezdeményezéssel, olyan közreműködőkkel, mint Steven Isserlis, David Grimal, Rados Ferenc, Várjon Dénes, Keller András.

A Zongora-sorozat 2012/2013-as évadjára rendkívüli kedvezmények várják az érdeklődőket 2012. január 31-ig. A jubileum alkalmából a bérletárakat a Művészetek Palotájában a Magyar Villamos Művek Zrt. támogatásával jelentősen csökkenteni tudták. 

A bérletek megrendelhetők a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen és a 30-2577150-es mobil számon hétköznapokon 9 és 16 óra között.

Bővebb információ a www.jakobikoncert.hu és a www.azongora.hu honlapokon.

(forrás: MedicalOnline)
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés