hirdetés
hirdetés
2024. május. 11., szombat - Ferenc.
hirdetés

Ész- és szívküldi, avagy DVD-k karácsonyra

  „Oly nehéz a választás” – csengnek fülünkbe az István, a király sorai, amikor szeretteinknek próbálunk ajándékot találni. A sikeres örvendeztetést megkönnyítendő, álljon itt néhány film, mely a közelmúltban jelent meg DVD-n, és jó ajándék válhat belőle.
   A nosztalgikus alkatoknak ajánlott a Balaton retró, a Budapest retró-sorozat folytatása, vagy Sas István klasszikus reklámjainak válogatáslemeze. A brit humor kedvelői feltehetik polcukra a nyolclemezes Csengetett, Mylord?-dobozt vagy az abszurd őrültek hollywoodi fellépését dokumentáló A Monthy Python Amerikában című filmet. A sorozatok szerelmeseinek kötelező az Oceans trilógia beszerzése, és a jelenleg második részével arató Elizabeth bespájzolása. Aki látványra utazik, ne hagyja ki a Godzilla szinkronizált változatát, vagy a Robotzsaru extra kiadását. Ez utóbbit jól egészíti ki a rendező, Paul Verhoeven legutóbbi holland filmje, a Fekete könyv, de az erősebb gyomrúak az olasz Cannibal Holocaustot is beszerezhetik.
   Az ínyencebbek kis és nagy mesterek munkái közül válogathatnak: a Viridiana és A nagy zabálás mellett megjelent François Ozon két korai filmje, a Homok alatt és a Vízcseppek a forró kövön, valamint Tommy Lee Jones remeklése, a Melquiades Estrada három temetése. Az igazi ínyencek pedig egy hamisítatlan kőbányai klasszikust helyezhetnek a fa alá: Kopaszkutya. Boldog karácsonyt! Vau!

A teljes cikket csak regisztrált felhasználóink olvashatják. Kérjük jelentkezzen be az oldalra vagy regisztráljon!

A kulcsos tartalmak megtekintéséhez orvosi regisztráció (pecsétszám) szükséges, amely ingyenes és csak 2 percet vesz igénybe.
E-mail cím:
Jelszó:
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés