2024. április. 19., péntek - Emma.
hirdetés

EIT Health Innovation Days 2020

Készen állsz a jövő megváltoztatására? Az EIT Health fiatal magyar innovátorok jelentkezését várja!

 

 

 

Érdekel az innováció, az egészségügy és a saját vállalkozás lehetősége?

 

Akkor ott a helyed az idei EIT Health Innovation Days-en, amely célja fiatal egyetemi hallgatók bevezetése az egészségügyi innovációk világába Magyarországon és további 21 országban.

Az i-Days-en egészségügyi kihívásokkal találkozhatnak a jelentkezők, amelyeket multidiszciplináris csapatokban kell majd megoldaniuk. Az eseményen design thinking trainingen és pitch coaching-on vehetnek részt a fiatal innovátorok, mindemellett pedig inspiráló előadókkal, szakmai zsűrivel és induló vállalkozások képviselőivel találkozhatnak.

A részvételhez nem szükséges előképzettség vagy háttértudás – a lelkesedés a fontos!

Idén bebizonyosodott, hogy mennyire fontosak az egészségügyi innovációk. A fiatalok gyakran bebizonyítják, hogy koruk ellenére kiváló megoldásokat tudnak alkotni, amelyek potenciálisan megvalósíthatók a piacon" – mondta dr. Sík Attila, az EIT Health pécsi RIS Hub-jának vezetője, a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kara Transzdiszciplináris Kutatások Intézetének vezetője.

Az i-Days során három győztes csapatot hirdet a zsűri, az első helyezett pedig meghívót kap az EIT Health Innovation Days nyerteseknek szóló rendezvényére, ahol szakértői támogatással és útmutatással folytathatják ötletük továbbfejlesztését!

Jelentkezz ITT a magyarországi i-Daysre, és indulj el az egészségügyi innovatorok útján!

 Időpont és helyszín:

  • Semmelweis Egyetem, Budapest: 2020. november 5.
  • EIT Health Hub, Pécs (Pécsi Egyetem, Transzdiszciplináris Kutatások Intézete) 2020. november 3.

A részvétel ingyenes. További információ: https://eithealth.eu/project/i-days/