hirdetés
hirdetés
2024. május. 17., péntek - Paszkál.
hirdetés

Egészségügyi elismerések

Augusztus 20-a, államalapító Szent István király ünnepe alkalmából a Magyar Köztársasági Érdemrend Középkeresztje a csillaggal (polgári tagozat) kitüntetést kapott dr. Bitó László orvos, a New York-i Columbia Egyetem nyugalmazott kutatóprofesszora.

A Magyar Köztársasági Érdemrend Középkeresztje (polgári tagozat) kitüntetésben részesült dr. Göncz Árpádné, a Kézenfogva Alapítvány Kuratóriumának elnöke.

A Magyar Köztársasági Érdemrend Tisztikeresztjét (polgári tagozat) vette át dr. Andics László, a Magyar Vöröskereszt elnöke, az Országos Mentőszolgálat Budapesti Mentőszervezetének vezető főorvosa; dr. Borsos Antal, az orvostudomány doktora, a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum Általános Orvostudományi Kar Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika igazgatója, egyetemi tanár; dr. Gelencsér József, a Vas Megye és Szombathely Megyei Jogú Város Markusovszky Kórháza Egyetemi Oktatókórházának nyugalmazott főigazgató főorvosa; dr. Horváth Attila, a Semmelweis Egyetem Bőr- és Nemikórtani Intézetének igazgatója, egyetemi tanár, az orvostudomány kandidátusa; dr. Jellinek Harry, a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar, II. számú Pathológiai Intézet nyugalmazott tanszékvezető egyetemi tanára, professor emeritus; dr. Lukács Géza, a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum Általános Orvostudományi Kar tanszékvezető egyetemi tanára, az I. sz. Sebészeti Klinika igazgatója, az orvostudomány doktora; dr. Morzsányi Éva, a Magyar Vöröskereszt főtitkára.

A teljes cikket csak regisztrált felhasználóink olvashatják. Kérjük jelentkezzen be az oldalra vagy regisztráljon!

A kulcsos tartalmak megtekintéséhez orvosi regisztráció (pecsétszám) szükséges, amely ingyenes és csak 2 percet vesz igénybe.
E-mail cím:
Jelszó:
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés