2024. április. 19., péntek - Emma.

Te is filmes vagy!

Drogprevenciós kisfilmek versenye

A 35 éven aluli fiatalok két kategóriában, 5 perces és 40 másodperces filmekkel pályázhatnak 2011. május 10-ig.

A versenyt meghirdető Életrevaló Egyesület olyan fiataloknak szóló filmeket vár, amelyek hatásosan fogalmazzák meg a legális drogoktól és az illegális kábítószerektől való teljes tartózkodás igényét és az azoktól való függetlenség lehetséges útjait. A beküldött alkotásokban műfaji megkötés nincs: egyaránt lehet a többi között animáció, bábfilm, rajzfilm, gyurmafilm vagy dokumentumfilm, és készülhet akár mobiltelefonnal is.

Drogprevenciós kisfilmek versenye

A nevezési szándékot az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címen e-mailben kell jelezni, a jelentkező a szervezők által küldött nevezési lap kitöltésével és visszaküldésével válik hivatalosan is pályázóvá. Az elkészült filmet a lehető legjobb minőségben, DVD-n postai úton kell beküldeni a nevezési lappal együtt az Életrevaló Egyesület címére (1101 Budapest, Vaskő u. 1. III. lépcsőház fszt. 14.).

A legjobb filmek a BRFK Bűnmegelőzési Osztályán keresztül eljutnak az ország egész területére, a drogprevencióval foglalkozó képzett oktatókon keresztül.

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés