hirdetés
2024. március. 28., csütörtök - Gedeon, Johanna.
hirdetés

Az oltási előregisztráció probléma nélkül működik

A Szent Imre Egyetemi Oktatókórház tapasztalatai szerint az oltási előregisztráció zökkenőmentesen működik, írja a Magyar Hírlap.

Már az első napok számadatai azt mutatják, hogy a koronavírus elleni oltás beadatása érdekében pénteken megnyílt időpontfoglaló oldal, az eeszt.gov.hu rendkívül népszerű. A budapesti Szent Imre Egyetemi Oktatókórház tapasztalatai alapján az oltási előregisztráció zökkenőmentesen működik, megfogalmazásuk szerint a lakosság oltakozási kedve magas, az intézményben rendelkezésre álló időpontok nagy részét lefoglalták.

„Az oltásra regisztráltak túlnyomó többsége megjelent az oltóközpontban” – tájékoztatta a Magyar Hírlapot a kórház orvosigazgatója, Finta Ervin. „A páciensek folyamatosan és pontosan érkeznek, így az oltási munka is egyenletesen és jól tervezhetően halad. A Sinopharm-vakcinák kapcsán a helyszínen semmilyen oltási reakciót nem tapasztaltunk. Az intézmény újabb oltópontok kijelölésével és több munkatárs bevonásával felkészült rá, hogy a korábbinál minden nap nagyobb számú páciens érkezik” – mondta.

Ezen a héten a Sinopharm-vakcinával történő oltásra lehet jelentkezni. Az időpontfoglalót kizárólag az oltásra regisztráltak tudják használni, közülük is csak azok, akiknek a regisztrációja érvényesítve van, tehát a regisztrációkor megadott adataikat már ellenőrizték. Az időpontfoglalóba a taj-szám és születési dátum megadásával lehet belépniük a regisztráltaknak.

(forrás: Magyar Hírlap)
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!