hirdetés
hirdetés
2024. július. 04., csütörtök - Ulrik.
hirdetés

December végéig szavazás, januárban eredményhirdetés

Az év kórháza

A HáziPatika.com ismét meghirdeti „Az év kórháza” internetes szavazást. Az érdeklődők december végéig a www.azevkorhaza.hu honlapon értékelhetik az intézményeket öt kategóriában, a kapcsolódó fórumban pedig részletes véleményüket is kifejthetik.  A szavazás december 31-ig tart.

A megmérettetésben Magyarország összes kórháza és klinikája részt vesz, a szavazás során a látogatók ötfokú skálán – az iskolákban megszokott módón – értékelhetik az intézményeket. A verseny aktuális állása a honlapon összesítve, kategóriánként vagy akár megyei bontásban is folyamatosan nyomon követhető.
A szavazók név szerint vagy területi alapon kereshetik meg a kívánt intézményt, amelyet az orvos-szakmai ellátás, az ápolás- és szakszemélyzet, az infrastruktúra, az ellátás és a környezet kategóriában is értékelhetnek. Ezt a kórházakhoz kapcsolódó – a látogatottság és a kialakuló viták alapján egyre népszerűbb – fórum oldalain tapasztalataikkal egészíthetik ki. A szervezők ezúttal is lehetőséget kínálnak minden kórház számára, hogy az intézmény vezetése, orvosai – a többi hozzászólótól megkülönböztetett formában – reflektálhassanak a véleményekre.

Az eredményhirdetést januárban tartják; az öt kategóriagyőztes mellett az összességében legjobb átlagot elérő abszolút győztest is kihirdetik; az intézmény egy évig viselheti a „HáziPatika.com – Az év kórháza” címet.

 

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés