hirdetés
2024. augusztus. 17., szombat - Jácint.
hirdetés

Augusztus 25-ig lehet pályázni főigazgatói posztokra

Az Országos Kórházi Főigazgatóság (OKFŐ) 15 kórház főigazgatói posztjára írt ki pályázatot, amelyek között három vármegyei és három budapesti intézmény is szerepel, írja a 24.hu.

A pályázati felhívások július 26-án jelentek meg a főigazgatóság honlapján.

A vármegyei intézmények közül igazgatócserére lehet számítani a szombathelyi Vas Vármegyei Markusovszky Egyetemi Oktatókórházban, az egri Heves Vármegyei Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézetben, valamint a kecskeméti Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórházban. A fővárosban a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézet, a Szent Margit Kórház és a Dr. Manninger Jenő Baleseti Központ igazgatói posztjaira lehet pályázni.

További kilenc városi kórház vezetői pozíciója is megüresedett, ezek a siófoki, pápai, orosházi, nagyatádi, mosonmagyaróvári, mezőtúri, keszthelyi, jászberényi és ajkai intézmények. A pályázatokat augusztus 25-ig lehet benyújtani, az elbírálás október 24-ig zajlik, az új igazgatók december 1-jén kezdhetik meg munkájukat.

A pályázatok értékelését a Belügyminisztérium által szervezett komplex vezetőkiválasztási eljárás és szakmai bírálóbizottsági meghallgatás keretében végzik, a végső döntést az egészségügyért felelős miniszter hozza meg – derült ki a 24.h cikkéből.

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay

(forrás: 24.hu)

Könyveink