2024. szeptember. 27., péntek - Adalbert.
hirdetés
hirdetés

A gyermekkori élmények és élethosszig tartó hatásaik

Országos konferenciát szervez október 12-én Budapesten az Egyesület a Gyermekek Egészséges LelkiVilágáért.

A témában rendezett immár negyedik konferenciánk célja, hogy felhívjuk a szakemberek és döntéshozók figyelmét az egészségkárosító magatartásformák kialakulásának hátterében fellelhető ártalmas (negatív) gyermekkori élményekre, azok felismerésére és gyakorlati kezelésének módszertanára, a pozitív gyermekkori élmények, valamint a reziliencia növelésének védő hatásaira, és bemutassuk a már meglévő jó gyakorlatokat.

A konferencia időpontja: 2024. október 12. 9.00-17.30

Helyszíne: Bornemisza Péter Gimnázium Auditóriuma (Budapest X. kerület, Száva u. 1.)

A gyermekkori élmények és élethosszig tartó hatásaik konferencia programja és a regisztrációs felület weboldalunkon ITT érhető el

A konferencia részvételi díj fizetés mellett látogatható, de korlátozott számban ingyenes regisztráció pályázható, melynek részletei a regisztrációs felületen olvashatók.

Kérjük, hogy ossza meg konferenciánk hírét azon kollégáival, ismerőseivel is, akik részt tudnak venni a negatív gyermekkori élmények felismerésében és megelőzésében, illetve, ha tehetik, tegyék közzé honlapjukon/küldjék ki hírlevélben.

A konferenciát az Egyesület a Gyermekek Egészséges Lelkivilágáért (EGyELV), az Európai Prevenciós és Terápiás Medicina Alapítvány és a Májbetegekért Alapítvány közösen szervezi. A konferencia a Máltai Fogadóval együttműködésben az EGyHét programsorozat része, melynek programjairól bővebben ITT tájékozódhatnak.

Korábbi konferenciánk előadásai IDE kattintva tekinthetők meg.

cimkék

hirdetés

Könyveink