hirdetés
2024. október. 18., péntek - Lukács.

A Facebookon keres orvosokat az érdi szakrendelő

Szakorvosokat verbuvál az érdi Dr. Romics László Egészségügyi Intézmény a Facebookon. Ahogy fogalmaznak: a hagyományos módszer nem jön be, viszont a helyzetük kétségbeejtő, közli a Hírklikk.

„Ha valakinek, akkor Önöknek bizonyosan nem kell ecsetelnem, milyen orvoshiánnyal küzdünk itt a Romicsban. Alig tudnék kiemelni olyan szakmát, ahol ne tudnánk azonnali belépéssel felvenni szakorvost, szakorvosokat” – írja közösségi oldalán Bárány Zsolt, a Dr. Romics László Egészségügyi Intézmény főigazgatója.

A hagyományos (=elavult?) módszerek, a hirdetések látványosan nem hozzák meg a várt eredményt, a közvetlen keresések (orvos-igazgató, főigazgató kapcsolatokon keresztül próbál direktben fejvadászkodni stb.) szintén kudarcot vallottak – számol be a főigazgató, aki gondolt egy nagyot, és arra buzdítja a Romics ellátási területéhez tartozó 100 000 embert, hogy alakítsanak egy gigantikus projekt team-et, a projekt célkitűzése pedig az intézménybe szakorvosok verbuválása legyen, írja a lap, azt is idézve a főigazgatótól: „Nem szoktam ilyet kérni, de nagyon örülnék, ha ezt a bejegyzést (kvázi álláshirdetést) minél többen megosztanák. Helyzetünk a fent felsorolt szakrendelések esetében több, mint kétségbeejtő.”

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

(forrás: Facebook, HírKlikk)

Könyveink