hirdetés
2024. április. 29., hétfő - Péter.

Kunetz: Mintha a KGB alszervezete lenne az új főosztály

Létrejött az Egészségügyért Felelős Államtitkárság Egészségügyi Ellenőrzésfelügyeleti Szolgálati Főosztály, röviden Szolgálat, írja a Facebookon Kunecz Zsombor egészségügyi szakértő.

Posztja szerint "már a neve is gyönyörű, mintha 1967-ben hozták volna létre a KGB valamiféle alszervezeteként. Ennek a Szolgálatnak a feladata lesz az egészségügyi intézményekben, hogy az egészségügyi dolgozók és a beteg jelenlétét vizsgálja. Ez utóbbit így nehéz értelmezni, gondolom nem kap majd a beteg rétest este, ha igazolatlanul meggyógyult, vagy esetleg kéretlenül betoppan, mert beteg", írja, azt is megjegyezve: "azt mellesleg egyáltalán nem tartom botrányos dolognak, hogy a munkáltató ellenőrzi a munkavállaló munkaidejét. Ez tök rendben van. Azt meg nagyon remélem, hogy az eddig nem kifizetett túlórák kérdése is megnyugtatóan rendeződni fog.

Egyébként az meglehetősen szégyenletes, hogy az Egészségügyi Államtitkárság Excel bajnoka, eddigi regnálása alatt még nem jött arra rá, hogy nem azért nincsen bizonyos helyeken ellátás, mert lógnak az ott dolgozók, hanem például azért, mert NINCS szakorvos/ápoló a környéken sem, vagy mert egyszerűen NEM éri meg a kórháznak/szakrendelőnek mondjuk a műtőt sem kinyitnia, hiszen a beavatkozásokat még a már említett 1967-es áron képzelik el finanszírozni!"
 
(forrás: Facebook)
hirdetés

Könyveink