hirdetés
hirdetés
2024. július. 03., szerda - Kornél, Soma.
hirdetés

50. Tüdőgyógyász Teniszkupa

Szeptember 20-21. között rendezi meg a jubileumi 50. Tüdőgyógyász Teniszkupát az Országos Korányi Tbc és Pulmonológiai Intézet Balatonfűzfőn. Ezúton is hívják a rendezvény hagyományos résztvevői mellett azokat a teniszező tüdőgyógyász kollegákat, akik szívesen csatlakoznának.

Kedves Sportbarátaink!

A korábban kialakult rendezési elveink alapján a verseny lebonyolítási rendje az összesorsolt csapatverseny. A versenybíróság vezetője dr. Solymosi Péter sporttársunk. A jelentkezés szeptember 20-án, szombaton reggel 9-kor zárul le a helyszínen. A versenybíróság a jelentkezőket erősorrend alapján két kalapba sorolja, majd mindkét kalapból húzva egy egy nevet kialakítja a csapatokat. Ezt követően sorsolják ki a négy csoport csapatait, akik körmérkőzéses rendszerben (egy csapat mérkőzés a Király kupa szerint két egyes és egy páros mérkőzésből áll, egy mérkőzést nyolc nyert gémig játszunk) alakítják ki az egy adott csoporton belüli sorrendet. A csoportgyőztesek újabb sorsolást követően játsszák az elődöntőt, majd a nyertesek a döntőt.

A szervezők biztosítják a pályákat, a labdákat, játék közben egész nap a frissítőket és az étkezést, este pedig a közös vacsorát. A szállásról azonban mindenki maga gondoskodik. Kérjük, hogy a részvételi szándékát mindenki jelezze vissza a szervezőknek (Dr. Strausz János főigazgató főorvos, Országos Korányi Tbc és Pulmonológiai Intézet Titkárság, 1529 Budapest XII, Pihenő út 1.; This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; 391-3343).

Minél nagyobb számban, szeretettel várjuk a jelentkezőket!

Dr. Strausz János; Dr. Kovács Gábor

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés