hirdetés
2021. október. 25., hétfő - Blanka, Bianka.
hirdetés

Eger várja a kardiológusokat

Április 9. és 11. között várják a „Prevenciótól az akut ellátásig” alcímű 2015-ös Egri Kardiológiai Napokra az érdeklődő orovosokat és gyógyszerészeket.

Az Egri Kardiológiai Napok végén sikeres tesztet író orvos résztvevők 18, gyógyszerész résztvevők 50 kreditpontot szerezhetnek.  A résztvevő szakdolgozók részére 20 pontot írnak jóvá.

Az ugyanott sorra kerülő „Szívvel a stroke ellen! Az új véralvadásgátlók helye a klinikai gyakorlatban” című szimpóziumon sikeres tesztet író  orvosok 10, a gyógyszerészek pedig 16 kreditpontot kaphatnak.

További részleteket és jelentkezési lapot a rendezvény honlapján találhatnak.

(forrás: convention.hu)

cimkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!

E havi szerkesztőnk

Dr. Marozsán Ibolya

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A Semmelweis Orvostudományi Egyetemen 1974-ben végeztem summa cum laude minősítéssel. A későbbiekben belgyógyászatból és kardiológiából, majd tüdőgyógyászatból szereztem szakvizsgát. Fő érdeklődési területem mindig a kardio-pulmonológia határterülete volt. Ilyen témakörökben számos előadást tartottam magyar, angol és német nyelven, illetve ezek írásos formában is megjelentek különböző folyóíratokban. Legutolsó munkám  a  Szív és érgyógyászat tankönyv /2020/   "Mellkasröntgen a kardiológiában" fejezetének a megírása volt.
hirdetés