hirdetés
hirdetés
2020. július. 12., vasárnap - Izabella, Dalma.
hirdetés

Jogerősen öt év letöltendő börtönbüntetésre ítélte a Debreceni Törvényszék azt a hajdúdorogi férfit, aki egy mentőautóban ittasan rátámadt a mentőápolóra, közölte a bíróság sajtótitkára.

Elischer Gyula radiológus professzor, klinikaalapító, egykori dékán mellszobrát avatták Debrecenben, a klinikai központ szoborparkjában – számolt be a távirati iroda.

Michael Nobel orvosprofesszort nevezték ki a jövő szeptemberben induló sümegi közösségi főiskola első szenátorává, remélve, hogy az jelentős rangot kölcsönöz az induló intézménynek.

Egy kis időutazásra hív a Magyar Idők: a mágikus orvoslás néhány korábbi fejezetét idézi fel a lap, sűrűn megemlítve benne magyar szálakat is – egy rövidebb ízelítőt idézünk belőle.

Rövid lefolyású, súlyos betegségben 72 éves korában elhunyt dr. Fenyvesi Csaba daganatsebész, háromszoros olimpiai bajnok párbajtőrvívó.

Ezúttal New Yorkba szervez a magyar orvos-képzőművészeknek kiállítási lehetőséget dr. Palotás András; a jövő év tavaszára tervezett rendezvényre január végéig jelentkezhetnek.

A tanúk meghallgatásával folytatódott a gázvezetékek felcserélése miatt bekövetkezett műtéti  haláleset tárgyalása szerdán a Mosonmagyaróvári Járásbíróságon – számol be a Kisalföld.

Elsősofokon két és fél év fogházat kapott a berettyóújfalui orvosok haláláért felelős sofőr, egy kollégájuk – számol be a bírósági tárgyalásról a Dehir.

"Törékeny erő" címmel hirdet fotópályázatot a koraszülöttek és az eltérően fejlődő kisgyermekek életéről a Gézengúz Alapítvány és a Koraszülöttekért Közhasznú Egyesület (KORE).

hirdetés
hirdetés