hirdetés
2022. december. 02., péntek - Melinda, Vivien.
hirdetés

Pro Unversitate Életműdíjjal tüntették ki dr. Gera Istvánt, a Parodontológiai Klinika professor emeritusát, a modern parodontológia magyarországi megteremtőjét.

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) szűrőbuszában 10 vidéki városban és Budapesten 3300 gyerek fogait vizsgálták meg ingyenesen.

Az áremelésekkel kockáztatják a fizetőképes kereslet akár jelentős csökkenését is, de nincs más választásuk a fogászati rendelőknek, írja a 24.hu.

A University of Central Lancashire fogorvosi karának kutatói két tanulmányban is arra a következtetésre jutottak, hogy összefüggés állapítható meg a fogínybetegség és az Alzheimer-kór kialakulása között.

Megtévesztették a fogyasztókat a MindentMent fogászati lánc üzemeltetőjének hirdetései – ezt állapította meg a Gazdasági Versenyhivatal.

Több mint egymilliárd forintot költöttek fogorvosi vizsgálatra, szolgáltatásokra és termékekre 2021 első félévében az OTP Egészségpénztár tagjai.

A VG szerint mind a magánellátásban, mind az államilag finanszírozott fogászatokon torlódnak a betegek a tavalyi két hónapos leállás miatt.

A tejfogak növekedési nyomainak vastagsága segíthet felismerni, hogy mekkora kockázattal alakulhat ki később mentális zavar, írja a Qubit.