hirdetés
2019. január. 17., csütörtök - Antal, Antónia.
hirdetés

Napi 1 gramm halolaj hatékonyan csökkenti az osteoarthritis tüneteit, állapítja meg a Rheumatology áttekintő tanulmánya, ami a többi táplálkozási tényező szerepét is megvizsgálja a kórkép progressziójában.

A gyengéd simogatás csökkenti a kisbabák fájdalomérzetét egy új brit tanulmány szerint, amelyet a BBC honlapja ismertetett.

Csupán minden ötödik magyar sportol rendszeresen, a 60 év felettieknél pedig még rosszabb ez az arány.

Időskorban a fejfájás ellátása egyre növekvő problémát jelent világszerte, mivel a populáció öregszik. Az elsődleges fejfájások közül a migrén és a tenziós típusú fejfájás időskorban is hasonló arányt képvisel, mint fiatalok között, míg a másodlagos fejfájások egyre növekvő számban fordulnak elő az életkor előrehaladtával.

Az esetek nagy részében elkerülhetővé teszi a protézis beültetést az az eljárás, amelyet idehaza már több mint ezerszer alkalmaztak a szakértők.

hirdetés

Az akut májelégtelenséggel fenyegető paracetamol-túladagolás három új biomarkerét írták le, közölte a PharmaOnline.

A Nyugdíjasok Országos Szövetségének Szeniormozgásprogramja a mozgással járó fájdalom legyőzésében segíti az idősebbeket.

A térdben jelentkező kopás fájdalmassá teheti az olyan hétköznapi tevékenységeket is, mint a lépcsőzés, a leülés, a felállás.

hirdetés
hirdetés

Könyveink


hirdetés