2024. március. 28., csütörtök - Gedeon, Johanna.
hirdetés

Idén is Kopp Mária Média Díj

A Semmelweis Egyetem 2018-ra is meghirdeti a Kopp Mária Média Díjat és Hírszerkesztői Díjat; a díjak összértéke bruttó 400.000 forint.

Az elismerésben azok az újságírók részesülhetnek, akik az egészségügyi és tudományos újságírás és a hírközlés terén színvonalasan, értékteremtő módon, az orvoslást és egészségügyi kutatást érintő egyéb szempontoknak is megfelelően számolnak be a Semmelweis Egyetemen folyó oktatási-kutatási-gyógyítási munkákról.

A Kopp Mária Média Díjat pályázat útján lehet elnyerni a magyarországi írott, elektronikus (tv-rádió), hírügynökségi és on-line sajtóban 2017. március 2-a és 2018. március 1-je között megjelent tudósítással, publikációval, interjúval, riporttal, illetve cikksorozattal, riportsorozattal valamint dokumentumfilmmel.

A Kopp Mária Hírszerkesztői Díjat a magyarországi rádiók és televíziók hírblokkjaiban 2017. március 2-a és 2018. március 1-je között megjelent anyagokkal, valamint hírügynökségi tudósításokkal lehet megpályázni. A benyújtott anyagok maximális terjedelme: írott sajtó/hírügynökség/on-line sajtó esetén max. 2 A/4-es gépelt oldal (kb. 2 flekk), illetve legalább 5 részből álló, egyenként max. 4 flekkes cikksorozat; elektronikus média esetében pedig max. 5 perces riportsorozat.

Nevezési határidő: a pályázatokat elektronikus formában, Word-formátumban (linkkel, csatolmányokkal), illetve élő linken nem elérhető hang és videó anyagokat postán, CD/DVD-n kérik elküldeni 2018. március 15-ig az alábbi címre: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , vagy a következő címre:

Semmelweis Egyetem
Kommunikációs és Rendezvényszervezési Igazgatóság, Kovács Eszter
1085 Budapest, Üllői út 26.

A beérkezett pályamunkákat szakmai és egyetemi vezetőkből álló bizottság bírálja el legkésőbb 2018. május 15-ig. A zsűri a díjakat éves rendszerességgel ítéli oda az arra érdemes szerzőknek. A pályázat eredményét honlapunkon közzétesszük, a nyerteseket külön értesítjük.

Az ünnepélyes díjátadás időpontja: 2018. június 29.

Bővebben a feltételekről az egyetem honlapján.

(forrás: Semmelweis Egyetem)
hirdetés

Könyveink