hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 143
#1
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2019-10-04

Az embereknek tudniuk kell, hogy az eddig tényként elfogadott ajánlások gyenge minőségű kutatásokon alapultak, írja az Index.

#2
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2019-10-01

Egy új tanulmány szerint a legtöbb ember számára értelmetlen visszafogni a vörös húsok és a feldolgozott húsáruk fogyasztását.

#3
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2019-09-26

Az OTSZ Online szerint a növényi eredetű fehérjék fogyasztása csökkenti a halálozás kockázatát.

#4
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2019-08-21

Egy életmentés és közel háromezer szakszerűen ellátott sérülés – ez az idei Balatoni Elsősegélynyújtó Szolgálat (BESZ) mérlege.

#5
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2019-07-24

Összefügghet a szívbetegségek egy jelzőanyagának nagy mennyisége és a paleoétrend követése egy ausztrál kutatás szerint.

#6
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2019-06-12

A hipertónia kialakulásában a genetikai háttér és a stressz mellett az életmód, a táplálkozás is jelentős szerepet játszik.

#7
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2019-06-05

Az általános vélekedéssel ellentétben azonos hatással van a vér koleszterinszintjére a vörös és a fehér hús fogyasztása.

#8
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2019-06-04

Az Európai Akadémiák Tudományos Tanácsadó Testületének javaslatait a Magyar Tudományos Akadémia honlapja tette közzé.

#9
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2019-05-09

Sylvi Listhaug, Norvégia újonnan kinevezett egészségügyi minisztere okozott némi felzúdulást, írja a 444.

#10
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2019-04-23

Az OTSZ Online szerint a vörös húsok már kis mennyiségben is károsak lehetnek.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az alant vázolt gondolatmenettel nem szeretném támadni az orvosi ügyeletben dolgozó kollégákat.

Rendkívül rosszul szervezett a mentőellátás Budapesten, hiszen maga a mentésirányító is elismeri a videó végén, hogy nem tud egy órán belül mentőt küldeni Budapest belterületére.