hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 42
#1
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2017-11-21

Negyven táblagépet szerzett be a Magyar Légimentő Nonprofit Kft., így elkezdhető a papíralapú dokumentáció kiváltása a légimentő-bázisokon, közölte a szervezet kedden.

#2
Medical Online >> Rovatok >> informatika
2017-09-13

Rétvári Bence azt mondta, száz fiatalból 96 számára már rendelkezésre áll ehhez valamilyen eszköz.

#3
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás >> onkológia
2017-06-26

Esterházy Péterről elnevezett emlékparkot avattak fel a rákban elhunyt író tiszteletére Budapesten, a Szent László Kórház új onkológiai centruma mellett.

#4
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2016-09-14

Percenként akár tizenkét szó legépelésére is képesek voltak majmok egy gondolatvezérlésre épülő technológia révén, amely jelentősen megkönnyítheti a mozgási rendellenességgel élő emberek kommunikációját.

#5
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2015-11-25

A hosszabb ideig kórházban ápolt gyerekek és  a kórházpedagógusok életét, munkáját könnyíti meg az egyéni tanulást segítő  KórházSuli program – írja a Népszabadság.

#6
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2015-08-10

„A testvérféltékenység mellett megjelent a gyerekeknél a szülő telefonjával való rivalizálás” – írja az MNO a okostelefonok és táblagépek emberformáló hatásairól szóló cikkében.

#7
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2015-04-27

Bár a mentőegységek folyamatos kommunikációját biztosító fejlesztést formálisan le is zárták, a mentősök többsége legfeljebb a kötelező oktatáson láthatta a tableteket – számol be a hvg.hu.

#8
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2014-12-09

A veszprémi kórházban táblagépeken teszik elérhetővé a SINOSZ tolmácsszolgálatát, hogy a siket betegek a jelnyelvi tolmácsok távsegítségével érthessenek szót a kórház dolgozóival.

#9
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2014-11-03

Új szerkezetben, s új dizájnnal jelentkezett az Országos Egészségbiztosítási Pénztár immár okostelefonokról és táblagépekről is elérhető honlapja.

#10
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2014-09-01

Az amerikai Apple – egészségügyi szolgáltatásai miatt is ígéretesnek tartott  –  legújabb mobil elektronikus eszköze, egy okosóra csak 2015 elején lesz megvásárolható - írta a Financial Time.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az egészségügyi szakdolgozók 77,5 százaléka ugyan elégedett jelenlegi beosztásával, 74,6 százalék azonban úgy érzi, hogy a társadalom részéről sem erkölcsi, sem szakmai elismerést, megbecsülést nem kap – derül ki egy eddig még nem publikált szakdolgozat kérdőívének eredményeiből.

Az egészségértés fejlesztését interdiszciplináris módon lehet és kell megközelíteni. A megoldás kialakításából nem vonhatja ki magát az egészségügy és az orvostársadalom sem.