hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 12
#1
Medical Online >> Rovatok >> informatika
2017-03-17

Kiemelt kormányzati figyelem irányul a jövő hétfőn Hannoverben kezdődő CeBIT digitális szakkiállításra.

#2
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2016-09-13

Az egész világot megrázta Marieke Vervoort nyilatkozata: a 37 éves paralimpikon azt tervezi, hogy a riói olimpia után az eutanáziát választja, írja a VG.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2016-09-07

A felkészült orvosi team a csapat eredményességét is javítani tudja – mondta dr. Merkely Béla a riói olimpiáról a semmelweis.hu-nak.

#4
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2016-08-16

Egyre reálisabb lehetőség a géndopping, a sportolókat a riói olimpián egy fajtájával kapcsolatosan már tesztelik is. Egyes vélemények szerint lehetetlen megállítani a terjedését, így jobban járunk, ha engedélyezzük, és szabályozzuk.

#5
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2016-07-28

Világszerte 67,5 milliárd dollárba (19 ezermilliárd forintba) kerül a világnak az, hogy az emberek tunyák, nem mozognak eleget – írja az MTI a Lancet új tanulmánya alapján, melyet az Index idéz.

#6
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2016-07-21

A Zika-vírus miatt, a várandós anyákat kivéve, senkinek nem kell távol maradnia a riói olimpiáról – jelentette ki Szentes Tamás országos tisztifőorvos.

#7
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2016-06-23

A Reutersnek köszönhetően világszenzáció lett a brazzil.com hírportálban megjelent két tanulmány, mely a riói olimpia egészségügyi veszélyeit összegzi. A napi.hu számol be a részletekről.

#8
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2016-06-20

A rendező várossal azonos nevű Rio de Janeiro állam csődben van, az elemi szintű oktatási, rendőri, egészségügyi ellátási feladatait sem tudja ellátni, írja a Napi.hu.

#9
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2016-06-10

Szlovéniában nyilvántartásba vettek egy Zika-vírussal fertőzött embert, aki korábban Latin-Amerikában járt. Nincs közegészségügyi veszély. 

#10
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2016-05-13

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) arra figyelmezteti a várandós nőket, hogy ne utazzanak Rio de Jaineiróba, írja az MTI alapján az MNO.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A magyar lakosság mintegy negyedét tekinthetjük egészségtudatosnak, akiknek van kellő energiájuk ahhoz, hogy mindennapjaikat az egészségük fenntartását is figyelembe véve szervezzék, és egészségben éljenek.

Népszerű tévhit – amely mostanában egyre inkább megváltozóban van –, hogy a SARS-CoV-2 lassabban változik, mutálódik, mint más vírusok.