hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 14
#1
Medical Online >> Rovatok >> Biztonságos Pihenés
2020-05-13

A Qatar Airways Thank You Medics kampányt indít, amely során világszerte 100 ezer ingyen repülőjegyet ad a világ egészségügyi „front line” dolgozóinak plusz 1 fő kisérőnek.

#2
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2020-01-24

Az NNK szerint jelenleg kicsi a valószínűsége annak, hogy a tüdőgyulladást okozó koronavírus valamely EU-tagállamban is felbukkanjon.

#3
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2020-01-22

Óvintézkedéseket vezettek be a közép-kínai Vuhanban a tüdőgyulladás-járvány megfékezésére; élesen megváltozott a hivatalos kommunikáció.

#4
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2014-09-10

Orvosokat és gyógyszerészeket vert át kedvezményes utazás ígéretével az a 39 éves budapesti férfi, aki ellen most fejezték be a nyomozást – idézi fel az esetet a Kisalföld.

#5
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2014-08-01

Pert indított egy meleg kínai férfi egy csungkingi pszichiátrai klinika ellen, amelyben önként vállalt kezelése során egyebek mellett elektrosokkal próbálták meg heteroszexuálissá tenni.

#6
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2014-03-03

A daganatos sejteket az egészségesektől megkülönböztetni tudó intelligens szike az egyik legígéretesebb fejlesztés Magyarországon.  Ezúttal nem a feltaláló Takáts Zoltánt, hanem a projektcég ügyvezetőjét, Tallós Ákost kérdeztük.

#7
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2013-02-12

A Malév Air Tours új „irodáinak” legtöbbjében „Uram! Ez egy fogászat” szavakkal fogadták tegnap az újságíró érdeklődő telefonját – írja a nol.hu.

#8
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2012-11-29

A Magyar Fogászati Turizmus Szervező Kft. veszi meg a Malév Air Tours Idegenforgalmi és Szolgáltató Kft.-t - közölte az iroda az MTI-vel.

#9
Medical Online >> Rákregiszter
2010-07-15

A rákos megbetegedésből gyógyuló gyermekek számára kétévente rendezik meg Varsóban az Onko-Olimpiai Játékokat.

#10
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2009-08-03
Bár a hazai őssejtterápiás botrány még javában tart, az őssejtek reménybeli alkalmazására nagy ívű terveket dédelget a Beike biotechnológiai cég. Képviselője, Páli Jenő, a shenzheni Beike biotechnológiai cég hazai képviseletének vezetője szerint 2010-ben a ferihegyi légikikötő közelében megnyílhat az első európai őssejtterápiás központ.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Sokan jogsértőnek tartják, hogy maszkviselésre kötelezik az állampolgárokat egyes helyzetekben, helyszíneken. Bár ez valóban korlátozza a magánélethez való jogot, mégsem alapjogsértő.

A koronavírus járvány miatt rengeteg cég kényszerült arra, hogy egyik napról a másikra álljon át home office munkavégzésre, ez azonban a munkaadókat és a munkavállalókat egyaránt felkészületlenül érte.