hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 6
#1
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2018-12-12

Forradalmi rákteszt fejlesztésén dolgoznak ausztrál kutatók: az új vizsgálat 90 százalékos bizonyossággal lesz képes észlelni a fejlődő kórt.

#2
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2018-06-05

Kutatók egy csoportja olyan vértesztet dolgozott ki, amely már a tumor kialakulása előtt is képes tíz különböző ráktípust kimutatni – írja az IFLScience a alapján a 24.hu.

#3
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2017-04-07

Egy számítógépes program vérteszttel kiegészülve képes érzékelni a daganatos szöveteket, és elárulja azt is, hogy hol találhatók, írja a Femina.

#4
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2012-10-01

A Kansasi Állami Egyetem kutatói egy olyan egyszerű vértesztet dolgoztak ki, amellyel pontosan ki lehet mutatni egyes rákokat már a kezdeti stádiumokban.

#5
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2009-12-14
A daganatos betegség kimutatását segítő eljárással a páciens véréből is megállapítható, ha szervezetét megtámadta a rák. A Yale Egyetem kutatói által kidolgozott teszt mindössze húsz perces, és áttörést hozhat a rákdiagnosztikában.
#6
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2008-10-01
Egy új teszt segítségével az emberi nyál fehérjéinek elemzésével nagy pontossággal, fájdalommentesen diagnosztizálható a szájüregi rák - közölték amerikai kutatók.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az alant vázolt gondolatmenettel nem szeretném támadni az orvosi ügyeletben dolgozó kollégákat.

Rendkívül rosszul szervezett a mentőellátás Budapesten, hiszen maga a mentésirányító is elismeri a videó végén, hogy nem tud egy órán belül mentőt küldeni Budapest belterületére.