hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 7
#1
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2020-03-31

A rák több mint 50 típusát mutathatja ki egy egyszerű vérvizsgálat, gyakran az első jelek vagy tünetek megjelenése előtt egy új kutatás szerint.

#2
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2018-12-12

Forradalmi rákteszt fejlesztésén dolgoznak ausztrál kutatók: az új vizsgálat 90 százalékos bizonyossággal lesz képes észlelni a fejlődő kórt.

#3
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2018-06-05

Kutatók egy csoportja olyan vértesztet dolgozott ki, amely már a tumor kialakulása előtt is képes tíz különböző ráktípust kimutatni – írja az IFLScience a alapján a 24.hu.

#4
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2017-04-07

Egy számítógépes program vérteszttel kiegészülve képes érzékelni a daganatos szöveteket, és elárulja azt is, hogy hol találhatók, írja a Femina.

#5
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2012-10-01

A Kansasi Állami Egyetem kutatói egy olyan egyszerű vértesztet dolgoztak ki, amellyel pontosan ki lehet mutatni egyes rákokat már a kezdeti stádiumokban.

#6
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2009-12-14
A daganatos betegség kimutatását segítő eljárással a páciens véréből is megállapítható, ha szervezetét megtámadta a rák. A Yale Egyetem kutatói által kidolgozott teszt mindössze húsz perces, és áttörést hozhat a rákdiagnosztikában.
#7
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2008-10-01
Egy új teszt segítségével az emberi nyál fehérjéinek elemzésével nagy pontossággal, fájdalommentesen diagnosztizálható a szájüregi rák - közölték amerikai kutatók.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A koronavírus járvány miatt rengeteg cég kényszerült arra, hogy egyik napról a másikra álljon át home office munkavégzésre, ez azonban a munkaadókat és a munkavállalókat egyaránt felkészületlenül érte.

Segítünk, hogy felajánlása a leginkább rászorulókhoz kerüljön.