hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 4
#1
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2018-09-18

CartiHeal megkezdi az első magyar kezelést az Agili-C™ Implantátum IDE Alapvető Multinacionális Kutatás keretében.

#2
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2012-11-08

Az ízületi gyulladás hosszútávú megoldását alapozhatják meg a Duke Egyetemmunkatársainak egérkísérletei – írja az mno.hu.

#3
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2012-01-27

A két lábra állás az alapvető oka számos ér- és ízületi betegségnek. Avagy láttak-e már súlyosan visszértágulatos vagy reumás kutyát?

#4
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2008-06-03
Európa tíz országának kutatói vesznek részt az ESTOOLS elnevezésű csoportosulás munkájában, mely az Európai Unió humán embrionális őssejtkutató hálózata. A társaság második konferenciáját június 1. és 5. között Budapesten tartja. Bár a konferencia a szakembereknek szól, a szervezők gondoltak a nagyközönségre is. Június 29-ig a Millenárison tekinthető meg az Őssejtek: esély a gyógyulásra című európai vándorkiállítás
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Sokan jogsértőnek tartják, hogy maszkviselésre kötelezik az állampolgárokat egyes helyzetekben, helyszíneken. Bár ez valóban korlátozza a magánélethez való jogot, mégsem alapjogsértő.

A koronavírus járvány miatt rengeteg cég kényszerült arra, hogy egyik napról a másikra álljon át home office munkavégzésre, ez azonban a munkaadókat és a munkavállalókat egyaránt felkészületlenül érte.