hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 15
#1
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2020-08-26

A várakozás az életünkbe is kerülhet, holott az időben elvégzett képalkotó vizsgálatokkal (MR/CT) az olyan súlyos betegségek is jó eséllyel felismerhetőek lennének, mint például a rák.

#2
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2020-08-18

A krónikus vírushepatitisek jelentős visszaszorításának feltétele a kormányzati szándék, a széles körű társadalmi összefogás és a jól átgondolt eliminációs terv. Ugyanakkor számos nehezítő tényezőre és körülményre lehet számítani mind a döntéshozók, mind a megvalósítók, mind pedig az érintett, veszélyeztetett egyének részéről.

#3
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2018-01-22

Előadássorozatot indított az VIII. és IX. kerületi középiskolásoknak a bőrbetegségekről a Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinika.

#4
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2018-01-17

Január 19-én indul a Semmelweis Egyetem Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikájának tájékoztató előadás-sorozata fiataloknak.

#5
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2015-11-06

Az új, rendkívül hatékony terápiás lehetőségek révén gazdasági kérdéssé egyszerűsödött a HCV teljes körű felismerése és eradikálása.

#6
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2015-06-15

Míg a Népszabadságnak a dohányzásellenes küzdelem mérsékelt magyar sikerei, addig a Napi Gazdaságnak a népegészségügyi jogalkotók legújabb walesi tervei adtak témát.

#7
Medical Online >> Háziorvostan
2014-05-08

Ha a sunyi, sokáig észrevétlenül súlyosbodó és kezelés nélkül halálos betegségeket kellene az alattomosságuk szerint sorba állítani, a Magyarországon is több tízezer embert érintő hepatitis C vírus fertőzés egészen biztosan dobogós helyre kerülne.

#8
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2013-11-28

A nyelvbe illesztett különleges piercing segítségével kormányozhatják kerekes széküket, kezelhetik a számítógépet azok, akiknek végtagjai megbénultak.

#9
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2013-03-05

Az intenzív osztályon kezeltek családtagjai nem tesznek jó benyomást az orvosok látható testékszerei és tetoválásai – idéz egy kutatást a hazipatika.com.

#10
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2012-09-03

 A tartós fertőzöttség következtében kialakuló májbetegség és szövődményei kiugróan magas egészségügyi, gazdasági és mentális terhet jelentenek.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A kunszentmártoni mentők megitatták a megjelent állatokat, amelyek később „elegánsan távoztak.”