hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 13
#1
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2018-01-22

Előadássorozatot indított az VIII. és IX. kerületi középiskolásoknak a bőrbetegségekről a Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinika.

#2
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2018-01-17

Január 19-én indul a Semmelweis Egyetem Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikájának tájékoztató előadás-sorozata fiataloknak.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2015-11-06

Az új, rendkívül hatékony terápiás lehetőségek révén gazdasági kérdéssé egyszerűsödött a HCV teljes körű felismerése és eradikálása.

#4
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2015-06-15

Míg a Népszabadságnak a dohányzásellenes küzdelem mérsékelt magyar sikerei, addig a Napi Gazdaságnak a népegészségügyi jogalkotók legújabb walesi tervei adtak témát.

#5
Medical Online >> Rovatok >> háziorvostan
2014-05-08

Ha a sunyi, sokáig észrevétlenül súlyosbodó és kezelés nélkül halálos betegségeket kellene az alattomosságuk szerint sorba állítani, a Magyarországon is több tízezer embert érintő hepatitis C vírus fertőzés egészen biztosan dobogós helyre kerülne.

#6
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2013-11-28

A nyelvbe illesztett különleges piercing segítségével kormányozhatják kerekes széküket, kezelhetik a számítógépet azok, akiknek végtagjai megbénultak.

#7
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2013-03-05

Az intenzív osztályon kezeltek családtagjai nem tesznek jó benyomást az orvosok látható testékszerei és tetoválásai – idéz egy kutatást a hazipatika.com.

#8
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2012-09-03

 A tartós fertőzöttség következtében kialakuló májbetegség és szövődményei kiugróan magas egészségügyi, gazdasági és mentális terhet jelentenek.

#9
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2011-05-11

A Májbetegekért Alapítvány "Lappangó Hepatitis fertőzések felderítése a háziorvosi praxisokban kérdőív segítségével" címmel pályázatot ír ki kutatási ösztöndíjra.

#10
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2009-10-16
Halálos gennyes gócokat okozhat az agyban a nyelvpiercing – erre következtettek a patológusok egy 22 éves fiatalember halála után.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Megdöbbentő történet a sebészről aki saját vakbelét vette ki: az orosz doktor magára maradt az Antarktiszon, csak egy tükör, lámpa és egy kevés érzéstelenítés volt segítségére.

A K-Monitor és román partnerszervezete, a Funky Citizens tavaly májusban kezdte vizsgálni a szülészeti hálapénz jelenségét Magyarországon és Romániában.