hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 7
#1
Medical Online >> Rovatok >> pharma-klub
2010-11-19

A hazai lakosság túlnyomó többsége számára az egészség értéke elsősorban akkor tudatosul, amikor azt már veszélyben érzi.

#2
Medical Online >> Rovatok >> pharma-klub
2010-11-12

A Parlament elé benyújtott „salátatörvény” gyógyszerellátással kapcsolatos módosításainak jelentős részét a patikaalapítás és -működtetés újragondolása teszi ki, a gyógyszertámogatás kérdései háttérbe szorulnak. 

#3
Medical Online >> Rovatok >> pharma-klub
2010-11-08

gyógyszerpiac szereplőiről és egy viszonylag új tevékenység jogi megítéléséről, a terápiamenedzsmentre szakosodott cégek mozgásteréről kérdeztük dr. Holchacker Péter jogász-közgazdászt. 

#4
Medical Online >> Rovatok >> pharma-klub
2010-11-04

Mely nagy gyógyszercégek a leghatékonyabbak? Megvizsgálták a 10 vezető céget, a rangsort az egy alkalmazottra eső bevétel alapján állították fel – ez az arány jól használható az egy iparágba tartozó cégek összevetésekor.

#5
Medical Online
2010-11-04

Horváth Beatrix a Nemzeti Erőforrás Minisztériuma Egészségügyért Felelős Államtitkárságának Gyógyszerügyi Főosztályvezetője.

#6
Medical Online
2010-11-02

Valaha feltehetően alig fordult elő, hogy a beteg kimondva, kimondatlanul szembeszegült az orvos utasításaival. Ha mégis megrendült a bizalma, inkább más gyógyítót keresett magának.

#7
Medical Online >> Rovatok >> pszichiátria
2010-10-16

Az ELTE TTK Biológiai Intézetében működő Proteomika Laboratóriumnak nemcsak az a különlegessége, hogy egyetlenként dolgozik differenciál-gélelektroforézissel az országban. dr. Juhász Gáborral a laboratórium vezetőjével beszélgettünk.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A végtelenül leterhelt, és fokozott veszélynek kitett egészségügyi dolgozók számára indult egy különleges jótékonysági kezdeményezés: a lényeg, hogy megfelelő és egészséges táplálékhoz jussanak a frontvonalban küzdők.

Megdöbbentő történet a sebészről aki saját vakbelét vette ki: az orosz doktor magára maradt az Antarktiszon, csak egy tükör, lámpa és egy kevés érzéstelenítés volt segítségére.