hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 6
#1
Medical Online >> Rovatok >> praxismenedzsment
2019-06-14

Komplex gyógyszertári adherencia-fejlesztő programot indítottak a patikákban, számol be a most induló projektről a PharmaOnline.

#2
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2014-06-04

Országos patikanapot tartanak ma, az idei rendezvény fókuszában az egészséges táplálkozás, az emésztési zavarok és a fogyókúra egymáshoz szorosan kapcsolódó területei állnak.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2013-06-05

A patika olyan népegészségügyi találkozóhely, ahol kiteljesedhet a gyógyszerészeknek az ellátásban, a népegészségügyi mozgósításban vállalt szerepük – idézi Szócska Miklóst az MTI.

#4
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2012-06-06

Az ország első gyógyszerészeti kiállítóhelye, a soproni múzeumhoz tartozó Patika-ház bekapcsolódott az országos patikanap szerdai programjába – tudósít az MTI.

#5
Medical Online >> Rovatok >> továbbképzés
2011-08-17

A 2011-es változások áttekintése érdekében november 25-27-n Köztestületi Napokat tart a Magyar Gyógyszerészi Kamara. Alapvető változások indultak a gyógyszerészetben - mondta dr. Horváth Tamás elnök.

#6
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2010-06-01
Immár hetedik alkalommal rendezi Magyarországon az országos patikanapot a Magyar Gyógyszerészi Kamara a Galenus Kft.-vel közös szervezésben. Ezen a napon – idén június 2-án (szerdán) – a gyógyszertárak a megszokott szolgáltatásokon felül egyes kiemelt témákban bővebb szakmai tanácsadással és külön szolgáltatással várják a betérő betegeket, látogatókat.

Hetedik alkalommal rendez Magyarországon országos patikanapot a Magyar Gyógyszerészi Kamara a Galenus Kft.-vel közös szervezésben.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A még lektorálatlan tanulmányokat közzétévő Medrxiv portálon megjelent egy japán tanulmány, amely szerint az omikron után jóval ritkább a poszt-COVID szindróma előfordulása, mint a korábbi variánsok esetében.

Svédországban is radikálisan megnőtt a jodidtabletták vásárlása a csernobili harcok nyomán megemelkedett sugárzás miatt, de a nukleáris biztonságért felelős hatóság nem ajánlja a jodid szedését, mert nincs értelme.