hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 6
#1
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2017-06-02

Hazaérkeztek Afrikából a Semmelweis Egyetem önkéntes orvosai, élményeikről a semmelweis.hu-n számoltak be.

#2
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2016-07-07

Egy indiai kisfiúnak egy éven át tartó műtétsorozattal biztosítottak új orrot, mert eredeti szaglószerve megsérült egy csecsemőkori tüdőgyulladás során.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2014-03-18

A megkérdezett orvosok többsége szerint a közösségi média tehető felelőssé azért, hogy egyre fiatalabb korban merül fel az igény egy kis arcátszabásra – írja a NOL egy amerikai kutatást ismertetve.

#4
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2012-12-28

Átlagosan másfél évvel fiatalabbnak látszanak az orrműtéten átesett páciensek - idéztük amerikai szakemberek tanulmányát januárban.

#5
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2012-01-17

Átlagosan másfél évvel fiatalabbnak látszanak az orrműtéten átesett páciensek - idézi amerikai szakemberek tanulmányát a HealthDay ismeretterjesztő portálra hivatkozva az MTI.

#6
Medical Online >> Mi újság?
2011-05-25

Egy híres, a londoni Harley streeten praktizáló sebész vallomást tett a plasztikai sebészet sötét oldaláról a The Sunday Times hasábjain.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A My Life Story elnevezésű program abban segít majd a betegeknek és róluk gondoskodóknak, hogy egy helyen összegyűjtve tudják felidézni múltbéli kellemes emlékeiket.

Több különböző országban lezajlott kutatás egybecsengő eredményei szerint a koronavírus-fertőzés szempontjából nem mindegy, hogy milyen a vércsoportunk.