hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 5
#1
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2020-02-14

A dohányfüstben hatvanféle mutagén anyag van, amely sejtmutációt, DNS-károsodást okoz, közölte az SE Pulmonológiai Klinikájának munkatársa.

#2
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2019-01-30

Megállapodás született a munkahelyeken előforduló, elismerten rákkeltő vegyi anyagok és mutagének listájának kiegészítését célzó javaslatról.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2017-09-27

A foglalkozás-egészségügyi szakemberek számára az Európai Unió minden tagállamában nagy kihívás az, miként biztosíthatnak egészséges(ebb) munkahelyi környezetet, közli a Webbeteg.

#4
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2015-10-06

Vezető rákkutatókkal közöl szabadon olvasható interjúkat a Cell szaklapkiadó folyóirata, a Trends in Cancer. A témák a genomikai kérdések tárgyalásától kezdve felölelik az alapkutatás olyan kérdéseit is, hogy felválthatják-e a 3D organoidok az állatmodelleket.

#5
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2010-07-16

Még ez évben számos, a dohányhoz kevert vegyület felhasználását tiltaná meg az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO).

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Megdöbbentő történet a sebészről aki saját vakbelét vette ki: az orosz doktor magára maradt az Antarktiszon, csak egy tükör, lámpa és egy kevés érzéstelenítés volt segítségére.

A K-Monitor és román partnerszervezete, a Funky Citizens tavaly májusban kezdte vizsgálni a szülészeti hálapénz jelenségét Magyarországon és Romániában.