hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 4
#1
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2016-01-14

A New Scientist beszámol arról az új lehetőségről, miszerint a fiatal korban lefagyasztott petefészek visszaültetésével ha meg nem is szüntethető, de évtizedekkel kitolható a változókor.

#2
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2013-09-05

A menopauza tüneteit enyhítő hormonkezelés növelheti a mellrák kockázatát, ám inkább a normális súlyú, nagy mellszövet-sűrűségű, európai vagy spanyolajkú nőknél - derítette ki egy amerikai kutatás.

#3
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2013-03-18

A menopauza tüneteinek enyhítésére alkalmazott hormonterápiával (HTR) kapcsolatos bizonytalanságot most egy számos orvoscsoport részvételével megfogalmazott konszenzusos közlemény oszlatja el.

#4
Medical Online >> Rovatok >> nőgyógyászat
-0001-11-30

A menopausalis hormonterápiát (MHT) jól informált, együttműködő, jól ellenőrzött postmenopausában lévő nőknek lehet rendelni, kizárólag ösztrogénhiányos tüneteik enyhítésére, az ellenjavallatok figyelembevételével, a legkisebb hatékony adagban, a számukra legkedvezőbb alkalmazási móddal, a tünetek indokolta legrövidebb ideig.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A koronavírus járvány miatt rengeteg cég kényszerült arra, hogy egyik napról a másikra álljon át home office munkavégzésre, ez azonban a munkaadókat és a munkavállalókat egyaránt felkészületlenül érte.

Segítünk, hogy felajánlása a leginkább rászorulókhoz kerüljön.