hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 6
#1
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2020-01-20

Teljes valótlanság, hogy a miskolci kórházban eltávolították egy roma nő mindkét petevezetékét – mondta el a Magyar Nemzetnek az orvosigazgató.

#2
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2018-05-28

Az Index egy kórházi dolgozó vallomásait tette közzé videóiban, az egészségügyi államtitkár és az orvosi kamara elnöke a Magyar Időkben reagált.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2015-07-08

Közel 800 árpádhalmi és eperjesi beteg adatbázisát vitte magával a praxisból távozó háziorvos, aki szerint az adatbázis a szellemi terméke, ami félmillió forintot ér – adja hírül a Délmagyar.

#4
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2011-11-25

Az Egészségügyben és Szociális Ágazatban Dolgozók Demokratikus Szakszervezete (EDDSZ) szerint az államtitkárságnak azonnal vissza kell utasítani azt, hogy a magyar egészségügyben "sorozatgyilkosok" dolgoznak – mondta Cser Ágnes, a szervezet elnöke pénteken.

#5
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2010-08-17

A brit bábaszövetség egyik vezetője szerint összehangolt és előre kitervelt kampány indult az otthonszülés ellen - írja a Gyermekévek.

#6
Medical Online >> Rovatok >> tudomány >> táplálkozás
2010-04-12
Nem káros az emberi egészségre a Novofruct almás-málnás bébiétele – közölte a szlovákiai Új Szó című lappal az érsekújvári cég vezérigazgatója, miután megérkezett Ausztriából a vizsgálat eredménye, amely negatív volt.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A végtelenül leterhelt, és fokozott veszélynek kitett egészségügyi dolgozók számára indult egy különleges jótékonysági kezdeményezés: a lényeg, hogy megfelelő és egészséges táplálékhoz jussanak a frontvonalban küzdők.

Megdöbbentő történet a sebészről aki saját vakbelét vette ki: az orosz doktor magára maradt az Antarktiszon, csak egy tükör, lámpa és egy kevés érzéstelenítés volt segítségére.