hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 250
#1
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2017-08-18

Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere állami kitüntetéseket és szakmai díjakat adott át augusztus 20-a alkalmából a Pesti Vigadóban.

#2
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2017-07-03

Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere mondott köszöntőt a Semmelweis-nap alkalmából, majd dr. Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkárral Semmelweis Ignác-, Batthyány-Strattmann László-, Pro Sanitate díjakat, valamint miniszteri elismeréseket adott át.

#3
Medical Online >> Rovatok >> gyerekgyógyászat
2017-06-27

A dr. Petényi Géza emlékére létesített alapítvány idén is lehetőséget kínál fiatal gyermekorvosoknak a Dr. Petényi Géza-díj elnyerésére.

#4
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2017-06-26

Hétfőn, életének 81. évében elhunyt Dévény Anna gyógytornász, művészi torna szakedző, a mozgásrehabilitációs Dévény-módszer kidolgozója.

#5
Medical Online >> Rovatok >> PraxisMenedzsment
2017-06-20

A kormány államosítással javítana a védőnők helyzetén, a szakemberek szerint viszont önmagában a centralizálás nem oldja meg a finanszírozási és egyéb problémákat, ahogy az oktatás „klikkesítése” sem hozott minőségi javulást az iskolák életében.

#6
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2017-06-12

Dr. Hantos Zoltánt, a Szegedi Tudományegyetem Orvosi Fizikai és Orvosi Informatikai Intézetének professzorát az ATS tüntette ki.

#7
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2017-06-08

A Magyar Sugárterápiás Társaság kongresszusán első alkalommal adták át az alapító elnökről elnevezett Németh György-díjat.

#8
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2017-06-06

Életének 82. évében elhunyt Damjanovich Sándor Széchenyi-díjas biofizikus, a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja, a Biológiai Tudományok Osztályának volt elnöke.

#9
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2017-05-25

Az Orvosi Hetilap idei Markusovszky Lajos-emlékülésén a Semmelweis Egyetem több munkatársa is elismerésben részesült.

#10
Medical Online >> Rovatok >> PraxisMenedzsment
2017-05-16

A családorvosok nemcsak a gyógyításban, hanem az egészségre nevelésben is kulcsszereplők – mondta az emberi erőforrások minisztere.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A 104-es segélyhívó szám teljes integrálásának nincsen egyetlen olyan pozitív vonatkozása sem a társadalom számára, amely miatt ez megérné. Szinte biztosra vehető, hogy az integráció miatt további csúszások is lesznek a kiérkezési időben, és ezek igen, okozhatják majd akár egy-egy beteg halálát is.

Vajon emlékeink és emlékezőképességünk is kiállják-e az idő próbáját? Hogyan játsszunk memóriánkkal úgy, hogy ne az játszhasson velünk kényére-kedvére?