hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 6
#1
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2018-10-03

Külhoni magyar gyermekegészségügyi, prevenciós szakemberek számára tartanak képzést szerdától három napon át Budapesten.

#2
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2017-09-12

Immár 29. alkalommal hirdették meg a Gábor Dénes-díj felhívását műszaki szakemberek számára.

#3
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2017-05-02

Több mint 1300 szomszédos államokban élő magyar beteg anyaországi gyógykezelését támogatta a költségvetés, írja a Magyar Idők.

#4
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2012-01-12

Több ponton akadozik a kommunikáció Szócska Miklós egészségügyért felelős államtitkár és más kormányzati szereplők között. Az IDEA elemzése az egymásnak ellentmondó kormányzati intézkedéseket vizsgálja.

#5
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2012-01-04

Az egészségügyi tárca vezérkarában meglepetést keltett az a javaslat, amely jelentősen bővítené azoknak az orvosi ellátásoknak a körét, amelyet Magyarországon, ingyenesen vehetnek igénybe a határon túl élő magyarok. Közben megkezdődött annak a rendeletnek a módosítása, amely a fenti beavatkozások igénybevételét és körét szabályozza.

#6
Medical Online
2009-01-21
Hétfői évnyitó programját követően februárban folytatódik a Vendégségben Budapesten - Határon túli magyar színházi estek 11. évada. Az év első előadása február 9-én a gyergyószentmiklósi Figura Stúdió Színház vendégjátéka, Beaumarchais Figaro házassága című műve lesz.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Megdöbbentő történet a sebészről aki saját vakbelét vette ki: az orosz doktor magára maradt az Antarktiszon, csak egy tükör, lámpa és egy kevés érzéstelenítés volt segítségére.

A K-Monitor és román partnerszervezete, a Funky Citizens tavaly májusban kezdte vizsgálni a szülészeti hálapénz jelenségét Magyarországon és Romániában.