hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 4
#1
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2015-10-29

A hozzáadott cukor fogyasztásának csökkentése gyorsan javíthatja az elhízott gyerekek anyagcsere-eredményeit anélkül, hogy mérsékelnék a kalóriabevitelt vagy fogynának - derült ki egy új amerikai tanulmányból.

#2
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2011-06-08

Miközben Magyarországon Lázár János még csak tervezi benyújtani azt a törvényjavaslatot, amely a gyorséttermek kínálatát hivatott szabályozni, addig amerikában az ágazati lobbi már azon fáradozik, hogy szűntessék meg az érintett rendeletet.

#3
Medical Online >> Rovatok >> tudomány >> táplálkozás
2010-06-24

Hamarosan talán lekerülhetnek a gyorséttermek polcairól azok a játékok, melyeket eddig a gyerekmenühöz kínáltak - írja a Gyermekévek.

#4
Medical Online >> Rovatok >> tudomány >> táplálkozás
2010-05-29

Árvízkárosult gyerekek látogatása Budapesten a Baptista Szeretetszolgálat jóvoltából, a Vendég & Hotel közreműködésével.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A végtelenül leterhelt, és fokozott veszélynek kitett egészségügyi dolgozók számára indult egy különleges jótékonysági kezdeményezés: a lényeg, hogy megfelelő és egészséges táplálékhoz jussanak a frontvonalban küzdők.

Megdöbbentő történet a sebészről aki saját vakbelét vette ki: az orosz doktor magára maradt az Antarktiszon, csak egy tükör, lámpa és egy kevés érzéstelenítés volt segítségére.