hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 15
#1
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2018-11-16

Maradt mentsvár a cafeteriában: továbbra is a bérnél 41,24%-kal alacsonyabb adóval támogathatják dolgozóik egészségét a munkaadók.

#2
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2017-09-29

Digitális technológiáké a jövő, amelyek teljesen más orvos-beteg viszonyt, reklámstratégiát feltételeznek és várnak el a gyógyszeriparban is. Mire az X és Y generációk érintettek lehetnek a krónikus betegségekben, ők már más terápiakövetést elősegítő módszereket igényelnek.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2017-01-31

Tavalyhoz képest újabb három hellyel hátrébb került Magyarország az Európai Egészségügyi Fogyasztói Index rangsorában. A legfrissebb elemzést a Napi.hu közli.

#4
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2016-09-26

Az elmúlt hat év kormányzati intézkedéseinek eredményeként sikerült letörni a kórházi beszállítói árak növekedését, ami az egészségügyi intézmények számára stabilabb gazdálkodást és biztonságosabb feltételeket nyújt, mondta Rétvári Bence.

#5
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2016-06-13

Ideért a fizetős egészségügy – kettészakadhat az ellátás? A kormány szép lassan vonul ki a gyógyító szektor finanszírozásából? A Vasárnapi Hírek összeállítása.

#6
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2014-03-04

Volt, akinek az éves gyógyszer­terápiájára majdnem 278 millió forintot költött az egészségbiztosító – írja a OEP tavalyi gyógyszerköltését áttekintő cikkében a VG.hu.

#7
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2012-11-24

Április elsejétől követhetnék a gyógyszerészek a betegek egyes vényköteles gyógyszereinek kiváltását - idézi Cserháti Pétert az MTI.

#8
Medical Tribune IX. évf. 9. szám
Medical Online
2011-05-05

Az elszabaduló gyógyszerköltések következtében fellépő finanszírozási nyomást még az irigyelt nyugati egészségügyi rendszerek is egyre kevésbé bírják, nemhogy a számtalan egyéb problémával terhelt hátrányosabb társaik. 

#9
Medical Online >> Rovatok >> pharma-klub
2011-04-29

Az elszabaduló gyógyszerköltések következtében fellépő finanszírozási nyomást még az irigyelt nyugati egészségügyi rendszerek is egyre kevésbé bírják, nemhogy a számtalan egyéb problémával terhelt hátrányosabb társaik. Egyre-másra látnak napvilágot a rendszer hatékonyságát (értsd: a költségek csökkentését) megcélzó intézkedések: egyes esetekben csak a régóta meglévő anomáliák kapcsán felmerülő finomhangolást, másutt relevatív erejű rendszer-átalakítást vetítve előre…

#10
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2010-03-19
Egy magyar fogyasztó recept nélküli készítményekre 2009-ben havonta átlagosan 2227 forintot adott ki, egy évvel korábban 1956 forintot. A pénzügyi válság ugyanakkor kihat a gyógyszerköltésre is – a közép- és kelet-európai fogyasztók inkább változtatnak a recept nélkül kapható (OTC) termékekkel kapcsolatos fogyasztási szokásaikon, mint a nyugat-európaiak.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A koronavírus járvány miatt rengeteg cég kényszerült arra, hogy egyik napról a másikra álljon át home office munkavégzésre, ez azonban a munkaadókat és a munkavállalókat egyaránt felkészületlenül érte.

Segítünk, hogy felajánlása a leginkább rászorulókhoz kerüljön.