hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 5
#1
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2019-04-25

Minden száz emberből egy-kettőnél kialakul élete során autoimmun eredetű, foltos hajhullás, amit tovább ronthat a tartós stressz.

#2
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2016-04-25

A Semmelweis Médiasarok cikkéből kiderül, akár ideggyógyászati betegségeket is okozhatnak a szervezetben lévő gyulladásos gócok. 

#3
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2011-02-01

Vitiligó. Mi az; milyen formái vannak; mi okozza; hogyan állítják fel a diagnózist; hogyan kezelhető; mit tehet a szülő...? Kérdések, melyek a betegek fejében megfordulnak. Megválaszolásukban a Gyermekévek összeállítása segít.

#4
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2009-06-14
Az idén másodszor rendezték meg Európában és hazánkban is a Ritka Betegségben Szenvedők Világnapját. Ennek kapcsán faggatta a Medical Tribune dr. Pfliegler Györgyöt, a Debreceni Egyetem Közép-Európában elsőként, 2001-ben létrehozott Ritka Betegségek Tanszékének vezetőjét arról, hogy milyen változások történtek az alapítás óta.
#5
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2009-01-03
Stressz és szorongás okozza a főként a nők körében járványszerűen terjedő foltos kopaszodást Tajvanon - közölték helyi orvosok.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A koronavírus járvány miatt rengeteg cég kényszerült arra, hogy egyik napról a másikra álljon át home office munkavégzésre, ez azonban a munkaadókat és a munkavállalókat egyaránt felkészületlenül érte.

Segítünk, hogy felajánlása a leginkább rászorulókhoz kerüljön.