hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 4
#1
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2015-05-28

A nőket érinti leginkább a „fehér köpenyes hipertónia” – írja a Nők Lapja Café cikkében, amelyben a rendszeres otthoni vérnyomásmérésre bíztatja olvasóit.

#2
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2014-12-22

Hiába vannak jól felkészült orvosok és gyógyulni akaró betegek, s a hazai piacon több mint 700 vérnyomáscsökkentő, ha a célértéket elérők száma alig 30 százalék – mondja interjúnkban dr. Barna István, a Magyar Hypertonia Társaság budapesti titkára.

#3
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2010-07-16

Amióta figyelmesen vizsgálják, mind több panaszmentes gyerekről derül ki, hogy magas a vérnyomása – ilyenkor kezelésre szorul.

#4
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2009-06-05
A placebohatás létező, tudományosan vizsgálható jelenség, amelynek megértése közelebb vihet bennünket számos terápia mechanizmusának megismeréséhez. Akkor beszélünk róla, ha a beteg állapotában a kezelés következtében javulás mutatható ki, de a terápia nem lehetett semmilyen közvetlen hatással a betegségre.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A koronavírus járvány miatt rengeteg cég kényszerült arra, hogy egyik napról a másikra álljon át home office munkavégzésre, ez azonban a munkaadókat és a munkavállalókat egyaránt felkészületlenül érte.

Segítünk, hogy felajánlása a leginkább rászorulókhoz kerüljön.