hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 5
#1
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2019-12-23

Az amerikai FDA 2009 decemberében hagyta jóvá a daVinci sebészeti robot fej-nyaki, tumorsebészeti alkalmazásának különböző technikáit. Azóta a transzorális robotasszisztált sebészet széles körben elterjedt mint minimál-invazív onkológiai modalitás.

#2
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2018-03-27

A GyártásTrend megpróbálta feltérképezni a hazai robotsebészetet, helyette talált 4000 da Vinci robotot világszerte. Interjú az Óbudai Egyetemen található Bejczy Antal iRobottechnikai Központ igazgatóhelyettesével, dr. Haidegger Tamással.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2016-09-21

Orvostanhallgatók amerikai gyakorlatszerzését támogatja a Pallas Athéné Domus Innovationis Alapítvány – közölte Dubéczi Zoltán, az MNB oktatási igazgatója az MTI-vel

#4
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2012-11-03

Dr. Németh Zoltán szülész-nőgyógyász főorvos önkéntes segítőként dolgozik a győri Petz-kórházban, míg hivatalos státuszban 1995 óta Bécsben gyógyítja a betegeket – írja a Kisalföld.

#5
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2011-12-17

Az elmúlt napokban három sikeres robotasszisztált prosztataműtétet hajtott végre Kovács Gábor urológus főorvos a HM Állami Egészségügyi Központban - írja a Magyar Nemzet.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
Népszerű tévhit – amely mostanában egyre inkább megváltozóban van –, hogy a SARS-CoV-2 lassabban változik, mutálódik, mint más vírusok.

 

A vendégek: dr. Purebl György, dr. Szlávik János és dr. Zacher Gábor. A beszélgetés itt nézhető meg:

https://fb.watch/4beHfHsHD2/