hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 5
#1
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2019-12-23

Az amerikai FDA 2009 decemberében hagyta jóvá a daVinci sebészeti robot fej-nyaki, tumorsebészeti alkalmazásának különböző technikáit. Azóta a transzorális robotasszisztált sebészet széles körben elterjedt mint minimál-invazív onkológiai modalitás.

#2
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2018-03-27

A GyártásTrend megpróbálta feltérképezni a hazai robotsebészetet, helyette talált 4000 da Vinci robotot világszerte. Interjú az Óbudai Egyetemen található Bejczy Antal iRobottechnikai Központ igazgatóhelyettesével, dr. Haidegger Tamással.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2016-09-21

Orvostanhallgatók amerikai gyakorlatszerzését támogatja a Pallas Athéné Domus Innovationis Alapítvány – közölte Dubéczi Zoltán, az MNB oktatási igazgatója az MTI-vel

#4
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2012-11-03

Dr. Németh Zoltán szülész-nőgyógyász főorvos önkéntes segítőként dolgozik a győri Petz-kórházban, míg hivatalos státuszban 1995 óta Bécsben gyógyítja a betegeket – írja a Kisalföld.

#5
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2011-12-17

Az elmúlt napokban három sikeres robotasszisztált prosztataműtétet hajtott végre Kovács Gábor urológus főorvos a HM Állami Egészségügyi Központban - írja a Magyar Nemzet.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Sokan jogsértőnek tartják, hogy maszkviselésre kötelezik az állampolgárokat egyes helyzetekben, helyszíneken. Bár ez valóban korlátozza a magánélethez való jogot, mégsem alapjogsértő.

A koronavírus járvány miatt rengeteg cég kényszerült arra, hogy egyik napról a másikra álljon át home office munkavégzésre, ez azonban a munkaadókat és a munkavállalókat egyaránt felkészületlenül érte.