hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 6
#1
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2019-07-09

Idén először szerveztek Erzsébet-tábort 1-es típusú diabétesszel élő gyerekeknek, közölte az Emmi család- és ifjúságügyért felelős államtitkára.

#2
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2014-06-25

Az országos tisztifőorvos szerint feltételezhetően emberi ürülékből származó calici vírus okozhatta a Magyar Úszás Napján, Balatonfüreden történt megbetegedéseket.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2013-09-05

105 milliárd forintot szórt ki az Emberi Erőforrások Minisztériuma az első félévben – írja az Átlátszó.hu.

#4
Medical Online >> Rovatok
2012-08-22

Pályakezdő fiatalokat várnak péntektől a zánkai Új Nemzedék Központba, ahol megkezdődik a háromnapos Kapunyitási Pánik Fesztivál.

#5
Medical Online >> Rovatok
2012-08-20

Áder János köztársasági elnök, Orbán Viktor miniszterelnök és Kövér László, az Országgyűlés elnöke augusztus 20. alkalmából rangos állami kitüntetéseket adott át hétfőn a Parlamentben.

#6
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2012-06-11

Orvosszakmai vezetőt keres a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata (VMSZ), a karitatív jellegű, zánkai központú munkára június 20-ig lehet pályázni.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A magyar lakosság mintegy negyedét tekinthetjük egészségtudatosnak, akiknek van kellő energiájuk ahhoz, hogy mindennapjaikat az egészségük fenntartását is figyelembe véve szervezzék, és egészségben éljenek.

Népszerű tévhit – amely mostanában egyre inkább megváltozóban van –, hogy a SARS-CoV-2 lassabban változik, mutálódik, mint más vírusok.