hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 5
#1
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2019-04-29

Elromlott a lift, ezért a ölben szállítják a lépcsőn a betegeket a mátészalkai kórház belgyógyászati osztályán, adja hírül a Blikk.

#2
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2014-06-05

Állnak a csegöldi asszonyok nagy körben, két öklük vállmagasságban, és szorítanak..., a Fehérgyarmati Kórház munkatársai jöttek hozzájuk streszt csökkenteni - számol be róla a NOL riportja.

#3
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2012-03-28

Személygépkocsi gázolt halálra egy fiatal terhes nőt Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Gacsályban szerdán; a gyermekét a mentőknek sikerült újraéleszteni, a megmentett babát a nyíregyházi kórházban ápolják - közölte az MTI.

#4
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2011-02-07

Az előkészítő munkálatok után hamarosan elkezdődik a több mint 12 milliárd forint összköltségű kórházfejlesztési projekt Nyíregyházán - közölte Vitkai Éva, az Egészségügyi Holding Zrt. sajtófőnöke.

#5
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2011-01-24

Az influenzagyanús megbetegedések és a hurutos, légúti fertőzések számának emelkedése miatt részleges látogatási tilalmat rendeltek a nyíregyházi Jósa András Oktatókórházban.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Sokan jogsértőnek tartják, hogy maszkviselésre kötelezik az állampolgárokat egyes helyzetekben, helyszíneken. Bár ez valóban korlátozza a magánélethez való jogot, mégsem alapjogsértő.

A koronavírus járvány miatt rengeteg cég kényszerült arra, hogy egyik napról a másikra álljon át home office munkavégzésre, ez azonban a munkaadókat és a munkavállalókat egyaránt felkészületlenül érte.