hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 6
#1
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2019-05-21

Rendőrségi vizsgálat zajlik a Humán Reprodukciós Intézet Kft. – más néven Versys Klinika – ellen, értesült az Index.

#2
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2019-05-02

Nem zárták be a klinikát, nem foglaltak le számítógépeket, nem gyanúsítják az intézményt és egyetlen dolgozóját sem semmivel, írja az Origo.

#3
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2017-10-11

Újabb etikai vizsgálatban marasztalta el a Magyar Orvosi Kamara etikai bizottsága a Versys Clinics botrányhalmozó vezetőjét – értesült a 24.hu.

#4
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2017-06-13

A Nyírő Gyula Kórházban történt visszaélések miatt ítélték el csalásért az orvost, most a nevéhez köthető cég nyert támogatást, írja az Index.

#5
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2017-06-12

Részben a terméketlenség intim volta az oka, hogy megbízható statisztikák nem állnak rendelkezésre annak gyakoriságáról, írja a Magyar Nemzet.

#6
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2015-03-21

Szemben egy kormányhivatallal, az Egészségügyi Tudományos Tanács (ETT) és a szaktárca nem támogatja a magzatkezdemények beültetés előtti genetikai szűrését, írja az mno.hu.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Pécs-Bécs újabb, fontos eredményt ért el a koronavírus elleni gyógyszerek fejlesztésében! Megkezdődtek a klinikai vizsgálatok!

A My Life Story elnevezésű program abban segít majd a betegeknek és róluk gondoskodóknak, hogy egy helyen összegyűjtve tudják felidézni múltbéli kellemes emlékeiket.