hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 7
#1
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2016-02-15

Ma délelőtt vették át megbízólevelüket az új Egészségügyi Szakmai Kollégium 61 tagozatának vezetői és tagjai – értesült a MedicalOnline.

#2
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2013-11-13

Közzétette honlapján a GYEMSZI a minőségügyi szakfőorvosok listáját.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2011-06-01

Véglegessé vált a szakmai kollégium tagjainak nevét tartalmazó lista, így már nem csak a tagozatok vezetői, mostantól a tanácsadó testületbe delegált szakértők személye is nyilvánossá vált. Először a MedicalOnline portálon böngészhetik a szakmai kollégium tagjainak teljes névsorát.

#4
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság >> szakmai kollegium
2011-06-01

A Tüdő- és mellkas sebészet szakmai kollégium tagjai.

#5
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2011-04-26

Apróbb késéssel, de lezárultak a jelölések az új szakmai kollégium tagozataiba és tanácsadó testületeibe, Szócska Miklós államtitkár így április 26-án közzé tette, kik azok, akiket felkér az új tanácsadó grémium 60 tagozatának tagjai közé. A tanácsadó testületekbe a szakmai szervezetek delegáltak a MOTESZ koordinálásával.

#6
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2011-02-21

Végső formát öltött a szakmai kollégiumról szóló új minisztériumi rendelet, amely a tervek szerint március első napjától lépne hatályba. A tárca által diktált sebességre mi sem jellemzőbb, mint hogy alig két hét alatt rajthoz kellene állnia a kollégiumot alkotó 180 fős tagozatnak, illetve a közel 600 szakembert tömörítő tanácsadó testületeknek. 

#7
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2010-12-15

Csak nyerhetünk azzal, ha csatlakozunk az Eurotransplanthoz. Sőt, a szakma szerint nincs más út. Szócska Miklós csütörtökön nyilvánosságra hozza döntését.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Sokan jogsértőnek tartják, hogy maszkviselésre kötelezik az állampolgárokat egyes helyzetekben, helyszíneken. Bár ez valóban korlátozza a magánélethez való jogot, mégsem alapjogsértő.

A koronavírus járvány miatt rengeteg cég kényszerült arra, hogy egyik napról a másikra álljon át home office munkavégzésre, ez azonban a munkaadókat és a munkavállalókat egyaránt felkészületlenül érte.