hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 51
#1
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2019-11-25

A tudomány az innováció gyökere, az innováció pedig a gazdasági növekedés forrása – hangzott el a Tudomány Világfóruma zárórendezvényén.

#2
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2019-07-01

A montréali Szépművészeti Múzeum fogad olyan pácienseket és családtagjaikat, akiknek előírták a múzeum- és művészetterápiát, közli a Papageno.

#3
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2018-10-25

Egy orvosi szervezet és a Montreali Szépművészeti Múzeum is úgy gondolja, hogy a művészetterápia nem csak a lelki, de a testi egészségre is jó hatással van, közli a hvg.hu.

#4
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2018-08-17

Rétvári Bence, az EMMI miniszterhelyettese augusztus 20-a alkalmából állami kitüntetéseket és szakmai díjakat adott át a Pesti Vigadóban.

#5
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2018-07-02

Létszámstopot vezetett be az EMMI a tárcához tartozó számos közintézménynél, köztük a mentőknél – legalábbis erről szóló email érkezett az érintettekhez az Átlátszó szerint.

#6
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2017-08-18

Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere állami kitüntetéseket és szakmai díjakat adott át augusztus 20-a alkalmából a Pesti Vigadóban.

#7
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2016-12-19

A világ legkorszerűbb múzeumi raktárai jönnek létre 2018-ra a Szabolcs utcában épülő Országos Múzeumi Restaurálási és Raktározási Központban (OMRRK), a Liget Budapest projekt keretében.

#8
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2014-11-13

A Magyar Tudomány Ünnepének idején egy hétre ismét kinyitják kapuikat a tudomány iránt érdeklődők előtt az MTA kutatóhálózatának intézményei.

#9
Medical Online >> kultajánló
2014-02-21

A tavasz lehelete már érezhető dr. Kokas Péter, sebész és a Magyar Evező Szövetség alelnöke heti ajánlataiban is, aki – lévén maga is aktívan mozog – elsősorban a sportra helyezi a hangsúlyt.

#10
Medical Online >> kultajánló
2014-02-06

A Magyar Antidopping Csoport (MACS) vezetője, dr. Tiszeker Ágnes nem szokványos értelemben vett ajánlóval lepett meg bennünket.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Sokan jogsértőnek tartják, hogy maszkviselésre kötelezik az állampolgárokat egyes helyzetekben, helyszíneken. Bár ez valóban korlátozza a magánélethez való jogot, mégsem alapjogsértő.

A koronavírus járvány miatt rengeteg cég kényszerült arra, hogy egyik napról a másikra álljon át home office munkavégzésre, ez azonban a munkaadókat és a munkavállalókat egyaránt felkészületlenül érte.