hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 5
#1
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2011-03-25

Két év letöltendő fogházbüntetésre ítélte, továbbá öt évre eltiltotta a szülész-nőgyógyászi és a szülésznői tevékenység gyakorlásától Geréb Ágnest első fokon a Fővárosi Bíróság (FB).

#2
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2011-03-17

Védőbeszédekkel folytatódott csütörtökön a Fővárosi Bíróságon Geréb Ágnes szülész-nőgyógyász és társainak pere; a vádlottak kegyelmi kérelemmel fordultak a köztársasági elnökhöz.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2011-02-15

Felfüggesztett fogházbüntetést kért Geréb Ágnes szülész-nőgyógyászra, halmazati büntetésül Kiss Veronika ügyész kedden a Fővárosi Bíróságon.

#4
Medical Online >> korábbi zoom >> Szülés-otthonszülés
2010-10-12

Kivérzett állapotban vitték a szülő nőt a kórházba 2007. október 30-án - mondta a szakértő Geréb Ágnes büntetőperében.

#5
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2010-06-09

A kedden kezdődött büntetőperben foglalkozás körében elkövetett és halált okozó gondatlan veszélyeztetés vétsége is szerepel a vádak közt.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Sokan jogsértőnek tartják, hogy maszkviselésre kötelezik az állampolgárokat egyes helyzetekben, helyszíneken. Bár ez valóban korlátozza a magánélethez való jogot, mégsem alapjogsértő.

A koronavírus járvány miatt rengeteg cég kényszerült arra, hogy egyik napról a másikra álljon át home office munkavégzésre, ez azonban a munkaadókat és a munkavállalókat egyaránt felkészületlenül érte.