hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 6
#1
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2019-05-08

Az Akadémikusok Gyűlése keddi, zárt ülésén megválasztotta az MTA új rendes, levelező, külső és tiszteleti tagjait.

#2
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2016-09-29

Csaknem 200 helyszínen, több mint kétezer ingyenes program várja az érdeklődőket a Kutatók éjszakáján, pénteken, országszerte.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2013-05-28

Asztalfiókban heverő gyógynövény-ágazati stratégiákból jól állunk, most is éppen készül egy. Múlt és jelen. De van jövőnk? 

#4
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2012-09-20

A Best Doctors Inc., valamint a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. stratégiai együttműködési megállapodást írt alá.

#5
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2011-12-30

A gyógynövénykultúrát életben tartják, a gyógynövények megáldásának szertartását újjáélesztik, de kórház létesítésén nem gondolkodnak Pannonhalmán.


#6
Medical Tribune IV. évf.6. szám
Medical Online
2006-03-01
Új Magyosz-elnök Bogsch Eriket, a Richter Gedeon Rt. vezérigazgatóját választották a Magyarországi Gyógyszergyártók Országos Szövetségének (Magyosz) új elnökévé. A testület ülését követően az új elnök azt mondta: a gyógyszergyártók olyan hosszú távú szerződés megkötésére törekszenek a kormánynyal, amely a II. Nemzeti Fejlesztési Terv 2007–2013 közötti időszakára stabil, kiszámítható környezetet teremt az iparágnak. A Magyosz azért választott új vezetőt, mert a szervezet korábbi elnöke, Orbán István, az Egis Rt. vezérigazgatója a közelmúltban elhunyt. Alelnökké választották Major Ferenc vezérigazgatót, az Elnökség új tagjául pedig Gál Péterné vezérigazgatót (Egis) és Pallos József Péter igazgatót (Pannonpharma). Pharmanet Új megállapodás kellBár március végéig kellene lefektetni az új, hosszú távú megállapodás alapjait a gyógyszergyártók és az állam között, ez a feladat feltehetően az új kormányra vár. A szerződés, amelyet a gyógyszergyártókkal kötött az állam még 2004 nyarán, s amelynek értelmében 2006. december 31-ig változatlanok maradnak a támogatott medicinák árai, csak ez év végén jár le. A megállapodás szerint ugyanakkor március 31-ig le kell fektetni egy újabb hosszú távú megállapodás alapjait, a szándéknyilatkozatokon túlmutató konkrétumokról azonban egyelőre nem hallani. A cél az, hogy nyugodt és kiszámítható legyen a gyógyszerpiac – mondta Székely Krisztina, az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesületének elnöke. Ennek érdekében olyan uniós elveket szeretnének követni, amelyek csak szigorúan objektív okok fennállása esetén engednék a medicinák termelői árának emelését. A jelenlegihez hasonló, kötött szerződést – amely racionális okok esetén is lehetetlenné teszi a drágulást – nem szívesen venne a gyógyszeripar. Napi Gazdaság
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A koronavírus járvány miatt rengeteg cég kényszerült arra, hogy egyik napról a másikra álljon át home office munkavégzésre, ez azonban a munkaadókat és a munkavállalókat egyaránt felkészületlenül érte.

Segítünk, hogy felajánlása a leginkább rászorulókhoz kerüljön.