hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 31
#1
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2023-04-19

A magánegészségügyi szolgáltatások piaca évről évre folyamatosan nő, a szektorban tovább fokozódott a verseny a képzett szakorvosokért.

#2
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2022-07-28

A sport- és egészségtudományi, a kézilabda sportágra vonatkozó tudományos kutatások területén működik együtt a PTE és a NEKA.

#3
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2021-06-21

A következő időszak nehéz lehet az allergiások számára, mert a száraz, meleg idő felerősítheti az allergiás tüneteket, mondta Nékám Kristóf.

#4
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2020-09-04

A magyar lakosság legalább 20 százalékát érinti a pollenallergia, a parlagfű pollenkoncentrációja ezekben a napokban csúcson van.

#5
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2020-08-04

Idén nyáron várhatóan nagyon magas lesz a parlagfű pollenkoncentrációja, mondta a Magyar Allergia Szövetség elnöke.

#6
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2019-07-25

Egyre kisebb szerepet játszik a pollenek mennyisége abban, hogy mikor, milyen erősségűek az allergiás tünetek.

#7
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2019-05-13

A környezetszennyezéssel magyarázható az asztmás megbetegedések megnövekedett száma, mondta Nékám Kristóf allergológus az M1-en.

#8
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2019-02-18

A térkép segítségével hatékonyabban lehetne szervezni az ellátást és a pollencsökkentést, mondta Nékám Kristóf allergológus.

#9
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2018-08-16

A parlagfű okozta tünetek komplexitása miatt keresik fel sokan az orvost – mondta Nékám Kristóf allergológus a Kossuth Rádióban a Híradó szerint.

#10
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2018-07-23

Legalább két héttel korábban indult az idén a parlagfűszezon – mondta az InfoRádióban Nékám Kristóf, a Magyar Allergia Szövetség elnöke.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ha egyetlen egészséges növényi olajat kellene megnevezni, a többség valószínűleg az olívaolajat említené. De mitől különleges – ha egyáltalán az – az olívaolaj?